Naslovna Lifestyle Horoskop za sreda, 4. mart

Horoskop za sreda, 4. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Problemi sa alergijama mogu da budu naglašeni kod vas u narednom periodu.

BIK


Vas ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu. Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovnoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Problemi sa alergijama mogu da budu naglašeni kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Uz dobro raspoloženje, potrudite se da radost srca ili emotivna sreća potraju što duže. Vaše ideje prolaze zapaženo i praćene su velikim aplauzom. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani, o unosu vitamina, gvožđa.

 RAK


Preokupirani partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv. U odličnoj ste formi i dobro se osećate. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mnogo snage i energije u sebi.

LAV


Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Vas osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji čvrsta namera. Nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne komentari. Hronične tegobe vam se vraćaju tokom današnjeg dana. Dosta toga vas muči i opterećuje.

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajućim okolnostima. Problemi sa cirkulacijom su mogući. Posavetujte se sa lekarom ako imate bilo kakve tegobe.

VAGA


Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

ŠKORPIJA


Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.  Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Brzo živite i često ste pod velikim stresom.

STRELAC


Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje. Nemojte dozvoliti da neko sumnja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da ispoštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju. Povedite računa o višku kilograma koji bi u narednom periodu mogao da vam stvara probleme na polju zdravlja.

JARAC


Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode. Dobro se osećate i nemate probleme. Na polju zdravlja vam je stanje sasvim stabilno i veoma ste zadovoljni.

VODOLIJA


Nema razloga da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju podršku. Pametni ljudi uvek traže dobar savet. Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu.

RIBE


Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Moguće je da ćete imat veće probleme sa urogenitalnim traktom ako ne budete vodili dovoljno računa o sebi u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments