2.6 C
Novi Sad
29/11/2020, 20:24
Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 01. jul

Horoskop za sredu, 01. jul

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Generalno ste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. U narednom periodu je moguća neka ponuda iz inostranstva. Posvećeni ste svom partneru koji vam pokazuje da vam je veran. Pravite planove za budućnost. U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

BIK


Moguće je da se dešavaju neke promene koje ne utiču preterano pozitivno na vaše poslovne planove. Imate utisak da na neka dešavanja ne možete da utičete iako želite. Imate veliki problem sa nepoverenjem u ljubavnoj vezi i teško vam je da partnera uverite u svoju iskrenost. Opustite se, prijaće Vam psihofizička relaksacija.

BLIZANCI


Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da napravite konkretne korake kako bi menjali poslovnu situaciju. Možete da imate zanimljiv susret sa simpatijom. Na vama je šansa da napravite prvi korak. Mogući problemi sa gorušicom su naglašeni kod vas. Postoje problemi vezani za otežanjo varenje i osetljivost stomaka i želuca.

RAK


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru. Mogući bolovi u stomaku.

LAV


Pred vama je povoljan dan u kom ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve bez većih komplikacija. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da gaji interesovanje ka vama sada. Osetljiv vam je grudni koš. Mogući su problemi sa plućima, ali i sa srcem. Povedite računa i ako primetite bilo kakve simptome ili tegobe, obavezno posetite vašeg lekara.

DEVICA


Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte emotivne izazove i koketiranje. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koje ne poznajete. Mogući problemi sa povišenom temperaturom.Generalno ste sada skloni prehladi, padu imuniteta i organizam vam je oslabljen.

VAGA


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari se ništa posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA


Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, a ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva veliko zalaganje. Hronični problemi bi mogli da vas muče tokom ove faze. Očekuje vas faza tokom koje će vam zdravlje biti osetljivije.

STRELAC


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami. Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

JARAC


Skloni ste donošenju brzopletih odluka pa danas lako možete da napravite neku manju grešku ali kasnije ćete ispraviti sve što budete mogli. Ponekad konfuzno funkcionišete. Nije povoljan dan za početak nove veze, pa bi bilo najbolje da danas ne očekujete ništa na tom planu. Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

VODOLIJA


Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite je, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate. Moguće su povrede i prelomi. Povedite računa ako se aktivno bavite sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću.

RIBE

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška. Mogući su problemi sa hormonima kod ženskih Bikova.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments