Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 05. avgust

Horoskop za sredu, 05. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju. Ne osećate se baš dobro tokom današnjeg dana i podložni ste brojnim problemima.

BIK


Nudi vam se nova prilika za zaposlenje. Ukoliko ste u potrazi za radnim mestom danas je vaš srećan dan! Moguća je i pomoć od strane neke starije muške osobe. Imate utisak da voljena osoba nije dovoljno posvećena vašem odnosu i da je na neki način počela da se hladi od vas. Očekuje vas period emotivnog preispitivanja. Mogući su problemi sa holesterolom.

BLIZANCI


Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se ali budite umereni u hrani i piću. Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa da ne dođe do prehlade.

RAK


Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i prijatnim osećanjima. Uvek postoji neki lakši, ali i teži put do uspeha, stoga prihvatite ideju koju predlažu Vaši saradnici. Prati vas hroničan umor koji može da vam stvara veće smetnje. Pred vama je teži period za polje zdravlja i bilo bi dobro da povedete više računa o stanju svog organizma.

LAV


Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka ili emotivnih namera. Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo taknuto-maknuto. Saradnici očekuju da delujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Mogući su problemi sa migrenom. Teži vam je dan i osećate veliki pritisak u glavi a mogući su i problemi zbog stresa.

DEVICA


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa osetljivim očima, očnim pritiskom, kataraktom i tome sl. Obavezno se javite lekaru.

VAGA


Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Moguće je da ćete imati priliku da se bavite sa dva različita posla. Zadovoljni ste što imate novu priliku za zaradu. Vreme je da sa voljenom osobom dođete do kompromisa i da zaboravite na stare probleme. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati u budućnosti. Potrebno vam je opuštanje.

ŠKORPIJA


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

STRELAC


Vreme da menjate neke stvari koje vam ne odgovaraju. Imate mogućnost da utičete na okolnosti u kojima se nalazite. Nemojte da sedite i da čekate da se stvari same preokrenu. Možete da očekujete značajne pomake kada je u pitanju ljubavno polje. Ako postoji osoba koja vam se dopada sada ćete konačno uspeti da dođete do veze sa njom. Izbegavajte alkohol i poroke.

JARAC


Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, prepuštanjem vođstva utrapili ste i svu odgovornost koja ide s tim. Mogući su problemi sa kičmom. Može vas pratiti ukočenost takođe.

VODOLIJA


Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Odlično se osećate danas. Ne bi trebalo da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja.

RIBE


 

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments