Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 12. avgust

Horoskop za sredu, 12. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Rasčistite sa iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete pažnju na sebe. Završite na vreme svoje obaveze. U večernjim satima prijaće vam relaksacija i neka mirnija zabava.

BIK


Nećete imati previše poslovnih obaveza. Očekuje vas period koji donosi priliku za odmor od posla. Smeta vam pomisao na to da bi osoba iz prošlosti mogla da pokvari vašu trenutnu emotivnu vezu. Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI


Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

RAK


Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da vašem partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam neka dodatna aktivnost ili psiho-fizička relaksacija.

LAV


U odnosu na ostale saradnike vi se izdvajate se po svojoj energičnosti i uspešnosti, na samouveren način sprovodite sve odluke. Neko sa velikim simpatijama prati vaše aktivnosti i daje vam podršku. Potrudite se da uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje. Nedostaju vam strpljenje i taktičnost.

DEVICA


Dolazite do manjeg priliva novca koji vam može biti značajan. Pred vama je period koji donosi poboljšanje na poslu. Ljubavna situacija bi mogla da vam se stabilizuje u narednom periodu. Imate dobar i iskren odnos sa voljenom osobom. Pojačan apetit.

VAGA


Iskreno se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA


Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugova očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Obratite pažnju na režim ishrane.

STRELAC


Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja. Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.

JARAC


Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred osobom koja vam se dopada. Preterujete u svom ponašanju. Umesto da drugima velikodusno nudite svoju pomoć, bolje je da je sami zatražite dok nije kasno. Obratite pažnju na pravilnu ishranu, izbegavajte neke loše navike.

VODOLIJA


Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti. Budite promišljeni i prilagodite svoje poslovne zahteve trenutnoj situaciji. Izbegavajte nove konfilikte. Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na vaše raspoloženje.

RIBE


Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments