Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 12. februar

Horoskop za sredu, 12. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze. Potrebno je da sebi priuštite neki vid opuštanja kako biste se zaista bolje osećali.

BIK


Dolazi vam povoljan period za putovanje, potpisivanje novog ugovora ili saradnju sa drugim gradom ili državom. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljive promene sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Izbegavajte unos masne hrane. U narednom periodu možete da budete skloni gojenju.

BLIZANCI


Može se desiti da prisustvujete nekom većem okupljanju na kom ćete upoznati barem jednu osobu koja će vas privući. Ništa vam neće biti teško da uradite kako bi ostvarili svoje planove. Odlično stanje na ovom polju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Dobro se osećate u svojoj koži, imate dovoljno energije i raspoloženi ste.

 RAK


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji vam veliko olakšanje. Smanjite unos masne hrane.

LAV


Svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Povedite računa o organima vida. Moguće su veće smetnje sa očima.

DEVICA


Pitate se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti nešto teži na polju zdravlja.

VAGA


Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbegavajte impulsivno reagovanje. Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Odlično se osećate! Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti mnogo truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Povedite računa da ne dođe do upale grla ili prolazne prehlade.

STRELAC


Postoje stvari koje ne možete objasniti na jednostavan način. Neka Vaša osećanja progovore i bićete na sedmom nebu. Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete različite komplikacije. Naglašen je pojačan apetit kod vas, preporuka je da izbegavate teške namirnice.

JARAC


Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

VODOLIJA


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani. Možete da očekujete da će biti i nekih tegoba vezanih za proširene vene. Povedite računa o svom zdravlju sada.

RIBE


Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments