Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 13. maj

Horoskop za sredu, 13. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prelazak Marsa, vašeg vladara, u znak Riba usporiće tempo poslovanja i obaviti ga tajnom atmosferom. Tajni pregovori. Kriza poverenja u odnosu s partnerom stvorila se zbog vaše stalne zamišljenosti i boravka u svom svetu. Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

BIK


Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni događaji i emotivno zadovoljstvo. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama. Do uspeha se ne dolazi slučajno. Možete da očekujete dan tokom kojeg ćete imati priliku da napunite svoje baterije i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI


Povoljan aspekt Merkura i Saturna doneće vam uspešan završetak jednog projekta i početak drugog. Retrogradna Venera u vašem znaku donosi vam obnavljanje kontakta sa bivšom ljubavi. Romantičan sastanak. Menjajte loše navike i zdravlje će vam se poboljšati.

RAK


Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni i ne želite da priznate svoje slabosti. Ne verujete u nečiju priču, ali preterana radoznalost u nečijim očima izgleda kao negativna osobina. Moguće su reakcije na koži kod vas kao i sklonost ka iritacijama. Potrudite se da koristite zaštitni faktor i da generalno brinete o svom zdravlju.

LAV


Prelazak Marsa u Ribe, vaše polje prometa, pokreće dinamiku vašeg posla i najavljuje finansijski oporavak. Partner vam zamera to što ste u poslednje vreme distancirani, postaćete još sumnjiviji ako nešto ne promenite. Problemi vezani za urogenitalni trakt bi mogli da se pojave kod vas. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

DEVICA


Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i emotivne žaoke, samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte prave razloge. Čuvajte bubrege i urinarni trakt, mogući su problemi.

VAGA


Funkcionišete pod velikim pritiskom danas. Pred vama je dan u kom dosta toga neće ići sasvim lako. Moguće je da smatrate da je vaš partner pogrešio i da vas je uvredio na neki način. Spremni ste da se distancirate. Nastupa krizni period u vašoj ljubavnoj vezi. Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati naglašene zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA


Prelazak Marsa u znak Riba pokreće dinamiku rezultata u kreativnim zanimanjima i prosveti, pa vas u tome očekuje uspeh. Počeli ste da se viđate s novom osobom, ali kao da još ne možete da prestanete da mislite na bivšeg. Važno je da zračite pozitivnom energijom.

STRELAC


Ne dozvolite da se neko zaklanja iza Vaših obećanja. Na vreme rasčistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost da se intenzivno posvetite određenom zadatku. Čuvajte se stomačnog virusa. Moguće je da ćete biti skloni raznim tegobama sa probavom.

JARAC


Povoljan aspekt Saturna i Merkura donosi vam ponovno uspostavljanje kontrole nad situacijom na poslu. Bićete organizovaniji i uspešniji. Uspešno ćete prevazići jedan stari problem s partnerom koji je ranije bio vaša tabu tema. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

VODOLIJA


U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. U Vašem interesu je da ne pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Povedite računa o ishrani koja nije baš sasvim redovna, a ni zdrava.

RIBE


Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu. Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments