Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 14. oktobar

Horoskop za sredu, 14. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Imate probleme sa pritiskom. Sklon je oscilacijama.

BIK


Očekujete dobitak, ali on kasni. Malo ste zabrinuti. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Razmenjujete dobru energiju sa partnerkom. Nisu vam potrebne reči da bi osetili emocije druge strane. Kod žena je moguće kašnjenje menstruacije, toplotni udari, promene raspoloženja, preznojavanje…

BLIZANCI


U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost i poverenje, a ne intrigantne situacije. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja predstavlja poslovni rizik. Poslednjih par meseci ste sami sebe doveli u lošu formu. Nepraktikujete nikakvu fizičku aktivnost i sada se osećate tromo, bezvoljno, bez snage.

RAK


Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali pre ili kasnije sve dođe na svoje pravo mesto. Polni organi su osetljivi. Bilo bi dobro da žene posete ginekologa. Kod osoba muškog pola urogenitalni trakt je osetljiv.

LAV


Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na voljenu osobu. Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju, čini Vam se da imate dobro rešenje za sve poslovne probleme. Mogući su problemi sa kostima, tipa reuma, ukočenost i slično.

DEVICA


Prati Vas ljubavni nesklad ili loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost i samopouzdanje. Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji. Mogući su dobro poznati problemi sa disajnim organima. Bilo bi najbolje da ih izbegnete.

VAGA


Nekontrolisano možete planuti pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe. Očekuju vas problemi sa alergijama. Možete biti alergični na neku hranu, miris ili čak lek.

ŠKORPIJA


Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Imunitet nije najbolji. Bilo bi dobro da uradite nešto po tom pitanju pre nego što dođe do problema.

STRELAC


Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu. Dobro se osećate. Vodite računa o zdravoj ishrani, redovno se bavite rekreacijom, trudite se da dovoljno odmarate i spavate.

JARAC


Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Prilično vam smeta što najbliži ljudio oko vas ne razumevaju vašu potrebu za samoćom i odmorom.

VODOLIJA


Skloni ste da donesete neku bitnu poslovnu odluku na brzinu. Ta odluka će vam se kasnije obiti o glavu. Svađate se sa partnerkom i na taj način ne rešavate problem. Oboje ste tvrdoglavi i niko ne želi da popusti. U toku je nepovoljan period za dobro poznate, stare zdravstvene problem.

RIBE


Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju. Osećate se istrošeno. Previše energije ste potrošili na poslu, rešavajući probleme i realizujući planove.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments