Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 16. decembar

Horoskop za sredu, 16. decembar

Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prilično ste optimistični kada je posao u pitanju. Zaključujete da je potrebno da proširite poslovnu ponudu i detaljno planirate šta još sve možete da ponudite klijentima. Voljena osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem. Ima utisak da je zanemarujete i sasvim je u pravu. U potpunosti ste fokusirani na posao i veza vam nije prioritet. Imate utisak da ste snažni i ne razmišljate o prevenciji.

BIK


Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak. Osećate se dobro, a imunitet je jak. Najbolje da samo nastavite sa ponašanjem koje je doprinelo vašem dobrom zdravstvenom stanju.

BLIZANCI


Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Svesni ste da vaše zdravstvene navike nisu u potpunosti zdrave.

RAK


Odlučujete da iz korena promenite poslovnu strategiju u nadi da ćete pokrenuti poslovni proces. Upoznajete novu osobu. Intuicija vam govori da druga strana može imati jako veliki uticaj na vaš život. Stomak vam je jako osetljiv. Bilo bi dobro da povedete računa da se zdravo hranite i da izbegavate alkohol. Velike su šanse da stomak odreaguje na neku namirnicu.

LAV


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA


Fokusirani ste na rešavanje problema koji usporavaju ili čak onemogućavaju normalni radni proces. Razmišljate o bivšem partneru. Svesni ste da u vama i dalje postoje emocije prema njemu, ali niste sigurni šta on oseća. Imunitet je oslabljen. Cirkulacija nije najbolja i potrebno je da se zaštitite od hladnoće.

VAGA


Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao. Obratite pažnju na vitaminsku ishranu.

ŠKORPIJA


Jako ste vredni i ambiciozni. Brzo razmišljate, brzo donosite odluke, u kratkom roku uspešno završavate obaveze. Ukoliko ste slobodni maštate na temu ljubavi. Problem je što ste pasivni i ništa ne radite da promenite status. Emotivno zadovoljstvo u Vama pokreće novu snagu.

STRELAC


Čini se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju. Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

JARAC


Puni optimizma započinjete privatni biznis. Niste sigurni niti šta da očekujete niti kako će to tačno da izgleda. Jedino znate da ste spremni da uložite svu energiju u uspeh.Emotivnom sferom ste poluzadovoljni. Imate simpatiju, ali je problem daljina. Drago vam je što vam se neko dopada, ali se pitate da li će daljina da utiče na odnos. Stomak je jako osetljiv. Najbolje da povedete računa o tome šta i u kojoj meri konzumirate.

VODOLIJA


Radite na novim poslovnim planovima. Želite da unesete nešto novo, neviđeno, originalno po čemu ćete biti prepoznatljivi. Potrebna vam je podrška partnera u vezi porodičnih obaveza. Smeta vam što nemate njegovu pomoć. Pripazite se slučajnih povreda.

RIBE


U atmosferi opšteg haosa, vaša racionalnost je na nivou, precizno pravite razliku između bitnog i nebitnog, ali, drugi ljudi to ne mogu da prate. To vas izluđuje, ako ne nađete način da izbacite višak tenzije, ona će izbiti tamo gde je najmanje očekujete. Prijćce Vam izlazak ili zabava u poznatom društvu, kao dobra relaksacija.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments