2.4 C
Novi Sad
08/12/2022, 01:11
Lifestyle Horoskop za sredu, 16. septembar

Horoskop za sredu, 16. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Odličan je dan za obnovu komunikacije sa stranim saradnicima. Saradnja je bila u prekidu neko vreme, ali vi ih sada uspešno animirate u cilju nastavka poslovnog odnosa. Imate ozbiljne teškoće da kontrolišete ljubomoru. Odnos koji je izuzetno kvalitetan, topao, strasven i stabilan nepotrebno kvarite svojom nesigurnošću. Povedite računa o sinusima.

BIK


Maksimalno ste okrenuti svom poslu i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, moguća je nova veza sa njom uskoro ali u tajnosti. Obratite pažnju na vitaminsku ishranu.

BLIZANCI


Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda.

RAK


U privatnom životu, izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

LAV


Razočaranja stižu sa svih strana. Saradnik u koga ste imali puno poverenje je našao bolje radno mesto. Osećate kao da ste ostali sami na brodu koji tone. Nova poznanica vam je u mislima i odlučujete da je kontaktirate. Bez mnogo prenemaganja druga strana će pristati na sastanak. Smešite se nesvesno. Mogući problemi sa krvnom slikom.

DEVICA


Stalo Vam je da delujete kao perfekcioništa, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

VAGA


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu.

ŠKORPIJA


Imate utisak da novi problemi stižu sa svih strana. Iako ste fokusirani na posao, maksimalno ulažete napor nema vidljivih rezultata što vas prilično frustrira. Preispitujete svoje emocije prema partnerci. Niste sigurni da li je ona prava osoba za vas. Takođe, pitate se da li odnos opstaje iz navike ili među vama još uvek ima emocija. Mogući problemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC


Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereni u svojim očekivanjima. Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga ne uspevate da završite planirane obaveze. Problemi sa glavom. Posetite lekara.

JARAC


Dan je obeležen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite neka to bude pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne.  Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA


Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost, da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama. Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu.  Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

RIBE


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments