Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Primate mnogo dvosmislenih poruka od članova porodice, prijatelja, poslovnih saradnika. Imate utisak da vam govore jedno, a misle sasvim suprotno. Insistirajte na iskrenosti. Ovo je naročito važno za vašu buduću komunikaciju i izbegavanje eventualnih nesporazuma. Obratite pažnju na prodavnicu koja se otvorila u vašem kraju. Moguće je da ćete naći nešto zanimljivo za vas.


BIK

Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

BLIZANCI


Želite da pokažete spremnost da se posvetite poslu i da uzmete neke stvari u svoje ruke. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kojem ćete uspeti da ostvarite bolje stanje sa osobom do koje vam je stalo. U odličnoj ste formi!

 RAK


Pokušajte da se ne opterećujete problemima na poslovnom polju. Rešenje će vam doći i pre nego što očekujete. Osećate se usamljeno i nije vam lako da se pomirite sa tim da vam se veza završila. Prolazna nervoza.

LAV


Nalazite se pred novom odlukom koja će se pokazati kao važna kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da očekujete zanimljive promene na polju ljubavi. Prilazi vam osoba koja će vam se dopasti. Zdravlje je stabilno.

DEVICA


Manje neusaglašenosti ili komunikacijski problemi sa voljenom osobom koji se javljaju početkom nedelje, brzo će se razrešiti ili nestati. Generalno gledano – vas dvoje ste ušli u mirniji i stabilniji period. Lakše ćete se razumeti, bolje funkcionisati i „osećati“ jedno drugo. Međusobna podrška je naglašena. Slobodni pripadnici ovog znaka – nedelja pred vama nudi makar jedno zanimljivo poznanstvo i dobar kontakt koji se lako može pretvoriti u vrlo podsticajnu i strasnu ljubavnu priču. Pored noviteta, i prošlost kod nekih postaje sve aktuelnija i možete poželeti da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

VAGA


Odličan dan, baš po vašoj meri. Osećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve ono što vam je obaveza. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će svakako biti, ali to neće u većoj meri uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i izalazak sa prijateljima.

ŠKORPIJA


Pažnja vam je danas rasuta i ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam itekako odvlače pažnju. Moguće je da kolege ili saradnici non stop traže neke usluge od vas. Vrlo intenzivan, ali verovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom.

STRELAC


Imate zaista odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima. Posvećeni ste voljenoj osobi.


JARAC

Konačno dobijate potvrdu posla koju već neko vreme čekate. Osećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Danas možete postići mnogo toga. Dobar je momenat i za novo poznanstvo, i to preko poslovnih okolnosti. Simpatije će se probuditi odmah.


VODOLIJA

Danas imate dovoljno i volje i energije da rešite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična.


RIBE

Jasno vam je da ste pri kraju poslovnih situacija koje su vam do sada pravile probleme. Znam da ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rešenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža, vrlo podsticajni i interesantni.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments