21.4 C
Novi Sad
20/09/2020, 13:09
Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 22. jul

Horoskop za sredu, 22. jul

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

BIK


Možete da očekujete pozitivna dešavanja na polju posla. Konačno ostvarujete neke važne kontakte na ovom polju. Moguće je da ste počeli da se udaljavate od partnera koji pokazuje drugačije ponašanje prema vama. Nervna napetost je naglašena kod vas u narednom periodu. Možete da budete skloni problemima na polju zdravlja zbog stresa.

BLIZANCI


Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Imate mnogo energije u sebi. Osećate se jako dobro i nemate probleme sa zdravljem.

 RAK


Dan je obeležen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite neka bude pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne. Maksimalno se potrudite da na ovom polju date sebi oduška i da nađete više vremena i prostora za odmor.

LAV


Generalno vam je povoljan dan kada je u pitanju posao i sa lakoćom možete da ostvarite sve ono što želite. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. U narednom periodu možete da budete skloni manjim problemima pa bi bilo dobro da posetite vašeg stomatologa za svaki slučaj.

DEVICA


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana očekujte olakšanje uz jaku moralnu podršku od starijeg člana porodice. Ukočenost vas muči i možete da budete skloni manjim problemima sa kičmom.

VAGA


Nema razloga za emotivnu nesigurnost, osmislite atraktivnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Vazno je da primenjujete uspešne recepte. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak. Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Nema razloga da igrate dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajednički interes, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Smanjite unos slatkiša. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa šećerom ali i sa viškom kilograma.

STRELAC


Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napuštaju optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda. Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

JARAC


Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati stabilnu i dobru situaciju na polju zdravlja.

VODOLIJA

Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, a uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa je sad vreme da u tome i istrajete. Mogući su manji problemi sa nogama. Očekuje vas faza koja možee da vam bude problematična i za cirkulaciju.

RIBE

Stvari koje po Vama izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju. Proveravate da li se neko poigrava sa Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum. Nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments