9 C
Novi Sad
25/09/2022, 08:15
Lifestyle Horoskop za sredu, 25. mart

Horoskop za sredu, 25. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz koga ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali. Moguće je da vam je imunitet u značajnoj meri oslabljen.

BIK


Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja. Ukoliko ste već imali tegobe vezane za urinarni trakt sada je krajnje vreme da odete na lekarski pregled.

BLIZANCI


Ukoliko ste očekivali pokretanje novog poslovnog projekta tokom današnjeg dana, bićete zadovoljni. Odnos sa voljenom osobom napreduje i imate utisak da ćete veoma uskoro doći do braka i ostvarenja zajednice. Problemi zbog stresa su naglašeni na vašem polju zdravlja. Mnoge tegobe vam dolaze psihosomatski.

RAK


Lakše će vam biti da razvijete ljubavna osećanja za nekog koga dugo poznajete nego za nekog ko je nova osoba u vašem životu. Napredak i dobre prilike u sferi finansija. Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete i tegobe vezane za nervni sistem. Prijaće vam redovan unos magnezijuma ali i meditacija radi opuštanja.

LAV


Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite. Na polju zdravlja vam generalno sledi poboljšanje. Možete da se nadate sasvim solidnoj situaciji.

DEVICA


Ukoliko ste očekivali pomoć sa bilo čije strane bićete zadovoljni. Konačno nećete morati sve da radite sami. Sreća u vezi novca i uopšte finansija. Novac od posla i špekulacija. Problemi sa grlom su naglašeni kod vas, skloni ste virusnim infekcijama, gnojoj angini itd. Najbolje bi bilo da se javite vašem lekaru na prve znake upale i problema.

VAGA


Dobijate podršku od ljudi od kojih ste to najmanje očekivali. Novac koji vam je na raspolaganju nije dovoljan za sve što ste nameravali da kupite. Situacija jeste neprijatna, ali optimizam vas ne napušta. Rešenje ćete uvideti ako se dobro opustite.  Povoljan je trenutak za dijetu.

ŠKORPIJA


Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još uvek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem. Potrebno vam je neko vreme koje ćete izdvojiti samo za sebe. Spavajte više.

STRELAC


Lako možete naći srodnu dušu, pogotovo među strancima I osobama iz akademskih krugova. Moguće uspeh u sferi bankarstva I finansija, ali I umetnosti za one koji su u tim vodama. Izbegavajte alkohol. S vremena na vreme ste skloni opijatima, a to nije dobro za vas. Vreme je da povedete računa o stvaranju zdravijih navika i da čuvate svoju jetru.

JARAC


Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima. Potrudite se da uzimate dovoljno tečnosti, da budete na svežem vazduhu i da se ne zamarate previše.

VODOLIJA


Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu. Mogući su manji problemi sa holesterolom. Izbegavajte preteran unos masne hrane.

RIBE


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Ukoliko se pojave bilo kakve značajnije tegobe nemojte da odlažete posetu lekaru.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments