Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima.  Voljena osoba će vam pokazati da želi da pravite ozbiljnije planove za zajedničku budućnost. Podložni ste novim problemima na poju zdravlja jer ste veoma osetljivi. Bilo bi dobro da posetite lekara i da uradite sve redovne anlaze.

BIK


Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje. Mogući su problemi sa tahikardijom, aritmijom, srcem i nekim promenama vezanim za kardiovaskularni sistem.

BLIZANCI


Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv tokom današnjeg dana.

 RAK


Možete da očekujete dobru situaciju kada je u pitanju posao. Ostvarićete planove koje imate. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Dopašće vam se ponašanje koje pokazuje vaš udvarač. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas pa o tome treba da vodite računa.

LAV


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Osetljivi zubi i desni su naglašeni kod vas a bi bilo dobro da se obratite svom stomatologu.

DEVICA


Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Oslonite se na svoja osećanja. Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete različite komplikacije. Danas će vam prijati malo više sna i opuštanja. Nije povoljan dan za naprezanje ili preteranu fizičku aktivnost.

VAGA


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.  Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Imate višak energije i lako ulazite u konflikte, a potrebno vam je praženjenje na drugoj strani.

ŠKORPIJA


Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Prijao bi vam neki vid rekreacije, boravak u prirodi, druženje sa prijateljima ili neki izlet van grada.

STRELAC


Moguće je da ste veoma pasivni kada je u pitanju posao i da zato nemate mnogo novih dešavanja danas. I dalje ste razočarani u bivšu ljubav i nije vam lako da prebolite dešavanja iz prošlosti. Ne uzimajte lekove na svoju ruku i generalno se čuvajte danas. I u saobraćaju budite oprezni.

JARAC


Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti. Potreban vam je odmor, preterano ste se naprezali u prethodnom periodu i to sada polako uzima svoj danak.

VODOLIJA


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost je sve veća, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RIBE


Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Jetra vam je osetljiva, pa bi bilo dobro da odete na redovnu lekarsku kontrolu.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments