Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 29. januar

Horoskop za sredu, 29. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam izgledaju kao godine. Nestrpljivost vas žestoko remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja. Dobro se osećate danas i zadovoljni ste svojim životom. 

BIK


Strpljivo sačekajte nečiji poziv ili prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ni ubrzati ni promeniti u svoju korist. Nekom se posrećilo, a na Vama je da prihvatite sadašnju poziciju. Izbegavajte rivalstvo i takmičarsku atmosferu. Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzrok zdravstvenih problema kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.  Posetite lekara radi kontrole i pokušajte da se ipak uverite u to da li je sve uredu sa vašim zdravljem.

RAK


Izbegavajte preterivanje u bilo kom smislu danas. Potrudite se da budete umereni u svemu. Vaše impulsivno ponašanje i razdražljivost vas dovode do većih problema sa voljenom osobom. Skloni ste virusnim infekcijama i u narednom periodu možete da očekujete težu fazu na polju zdravlja.

LAV


Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće Vas na lepša vremena i na neke uspomene. Priuštite sebi više radosti. Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Redovno kontrolišite krvni pritisak i potrudite se da pazite na svoje zdravlje.

DEVICA


Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaš posao. Određeni projekti će vam se sporije realizovati. Delujete nezainteresovano ka osobi koja vam se udvara, a vi ste zapravo samo nesigurni u sebe. Imate manjak energije i ne osećate se baš najbolje kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

VAGA


Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslu. Moguće je da imate utisak da je dosta toga sada protiv vas. Moguće je da ste ljubomorni i nepoverljivi prema partneru, kojem vaše ponašanje smeta. Prijalo bi vam opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete da posvetite samo sebi.

ŠKORPIJA


Delujete napeto, brinu Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Uspešni rezultati podrazumevaju obostrano poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa pritiskom i da ćete imati probleme kada je u pitanju vaše zdravlje.

STRELAC


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas povuče dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Mogući problemi sa zuboboljom su naglašeni kod vas.

JARAC


Potrudite se da uradite ono što možete kako bi vam se situacija popravila. Mnogo toga ipak zavisi od vas. Dopada vam se osoba koja deluje kao da balansira i da nije sigurna u svoja osećanja ka vama. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti uspeti da rešite probleme iz prošlosti koji su vas mučili.

VODOLIJA


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali. Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Tokom ovog perioda izbegavajte cigarete i duvanski dim. 

RIBE


Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to automatski odražava na dogovor. Imate višak energije i spremni ste da se posvetite bavljenju sportom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments