Foto: Sailthru

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste sigurni kakvu odluku da donesete. Razum vam govori jedno, a unutrašnji osećaj drugo. Bračna partnerka je prilično optimistična po pitanju vašeg odnosa. Smatra da se on konačno vraća u normalu. Razmišljate o menjanju načina ishrane.

BIK


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

BLIZANCI


Izgubili ste svaku nadu da ćete naći rešenje za poslovne probleme. Imate utisak da ste isprobali sve moguće ideje i da nijedna nije dovela do napretka na poslovnom planu. Prezadovoljni ste vezom. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Odnos je intenzivan i pun strasti. Partner vam pomaže da vratite samopouzdanje.  Očekuju vas problemi sa crevima.

RAK


Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite strasti. Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

LAV


Posao stagnira i zbog toga ste zabrinuti. Ulažete još više truda u posao, ali nema rezultata. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom. Imate utisak da se oko svega razumete. Muči vas hroničan problem sa kostima. Jako vam je teško da se pokrenete. Potrebno je da nešto hitno preduzmete po tom pitanju. Vežbe bi vam dobro došle.

DEVICA


Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Neko Vam podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Potrebno je da uskladite interesovanja i poslovne ciljeve. Nalazite se u sjajnoj formi.

VAGA


Glas od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam ulepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagoveštava promene koje vam stižu u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

STRELAC


Još uvek niste jasno formulisali poslovne planove. U fazi ste razmišljanja o sledećem poslovnom projektu. Maksimalno ste posvećni partnerki, kao i ona vama. Ljubav i strast vam podižu raspoloženje. Disajni organi su osetljivi.

JARAC


Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

VODOLIJA


Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

RIBE


Prilično ste osetljivi. Neka neslaganja sa kolegama uzimate suviše lično, umesto da objektivno sagledate njihove komentare. Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa simpatijom. Suviše ste zbunjeni i ona dosta loše prolazi. Pripazite na ishranu.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments