15.8 C
Novi Sad
25/05/2020, 21:44
Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 8. april

Horoskop za sredu, 8. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Stresan dan je pred vama, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima.

BIK


Očekuju vas manje promene vezane za polje zarade. Ukoliko budete bili dovoljno racionalni, sve će se dobro završiti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Uživate u svojoj slobodi i lepo vam je kada ste sami sa sobom. Redovnije jedite. Pazite na sebe.

BLIZANCI


Moguće je da ćete imati neka zajednička ulaganja sa izabranom osobom, što će svakako govoriti o ozbiljnosti vaše zajednice. Možete shvatiti da ste promašili u izboru karijere, i osetiti se zarobljeno. Zdravlje solidno.

RAK


Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo posla. Moguće je da ćete raditi prekovremeno ili ćete jednostavno biti preokupirani obavezama koje dolaze sa svih strana. Deluje vam da ste upali u neku monotoniju i niste sigurni kako da se izvučete iz toga. Voljena osoba kao da ne deli isti stav kao i vi ili joj neke stvari ne smetaju u istoj meri kao i vama. Hormonski disbalans.

LAV


Dolazite do finansijskog poboljšanja koje vam konačno vraća osmeh na lice. Možete da očekujete dobar dan. Ukoliko imate partnera uživaćete sa njim. Slobodni Blizanci flertuju ali još nema početka nove veze. Proveravajte krvni pritisak tokom današnjeg dana jer su moguće manje oscilacije na tom polju.

DEVICA


Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao poslednji čas da stvari postavite na svoje mesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbegnete mogući raskid, popustite, a mišljenje zadržite samo za sebe. Mogući su manji problemi sa stomakom.

VAGA


Očekuje vas poslovno putovanje na kom možete imati neku manju štetu. Povedite računa o dokumentima pogotovo ali i o stvarima od vrednosti. Čuvajte svoju imovinu. Novo poznanstvo sa jednom osobom u vama budi i privlačnost i nemir. Povedite više računa o ishrani.

ŠKORPIJA


Možete da se nadate pozitivnoj reakciji poslovnog okruženja kada su u pitanju vaše ideje. Ostavljate dobar utisak na osobu koja vam se dopada. Postepeno vaš odnos napreduje i sve ste bliži ostvarenju emotivne veze. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom koji potiču iz vaše genetike.

STRELAC


Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati bitnije rezultate.  Potrudite se da se ne naprežete previše, da jedete redovno i da pijete dovoljno vode.

JARAC


Dobijate podršku od ljudi od kojih ste to najmanje očekivali. Novac koji vam je na raspolaganju nije dovoljan za sve što ste nameravali da kupite. Situacija jeste neprijatna, ali optimizam vas ne napušta. Rešenje ćete uvideti ako se dobro opustite.

VODOLIJA


Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda. Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete imati dovoljno snage i energije u sebi.

RIBE


Poslovno napredovanje koje ste očekivali se odlaže za neki drugi put. Jednostavno se neke stvari nisu poklopile sada. Pokušajte da ne budete preterano razočarani ovaj put. Iako vam je delovalo da se partner udaljava od vas, sada je napravio korak koji vas je uverio da vas voli i dalje. Opasnost u saobraćaju.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: