Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 11. avgust

Horoskop za utorak, 11. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Druga nedelja avgusta biće obeležena stresovima na poslu. Određeni pritisak da se ispoštuju pravila i rokovi stajaće nad glavom. Mogući problemi se takođe pojavljuju na polju finansija jer se javlja manjak u novčaniku. Pripazite na troškove vezane za odmor ili putovanje. Od ove nedelje imaćete više vremena za partnera ili simpatiju, a generalno ćete insistirati na intimnijem druženju.

BIK


Vi biste trebali ozbiljno razmisliti o prihvatanju više pozicije na vašem poslu. Mada ne volite rizične odluke i poduhvate, sada jeste odličan trenutak za napredovanje u svakom smislu.  Emotivna situacija je odlična, veze svih pripadnika znaka su stabilnije, nego ranije. Bilo bi odlično da u redovnim dnevnim aktivnostima, nađete vremena za rekreaciju.

BLIZANCI


Samouveren i odlučan nastup doneće vam uspeh u pregovorima oko novca. Tražite li posao, lako ćete uveriti druge da ulaganjem u vas čine pravu stvar. Vaša sposobnost popravljanja tuđih raspoloženja učiniće vas vrlo popularnima. Bićete zasuti pozivima za izlazak, ali naklonost mirisu avanture mogla bi vas skupo koštati. Neka vas pojačana potreba za fizičkom aktivnošću ne odvede u preterivanje. Poneseni žarom mogli biste se povrediti.

RAK


Obratite posebnu pažnju na administrativne obaveze kako ne biste došli u situaciju da morate da plaćate kazne. Trenutan položaj planeta na nebu vam donosi niz sjajnih promena, doživećete novi „preporod“ kroz mogućnosti koje Vam donose uspeh, sreću i ljubavni zanos, zablistaćete u najlepšem sjaju.

LAV


Bavite se sportom. Danas ste jako dobro raspoloženi, ali ste rasejani. Potrudite se da obavite obaveze u što kraćem roku, da biste imali više vremena za sebe.

DEVICA


Merkur pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom, a to bi moglo da dovede do prekida važne saradnje zbog rizičnih poteza koje ćete biti skloni da pravite, a što će naneti štetu i moguće gubitke u saradničkim odnosima. Vašem partneru je neophodna pojačana pažnja sa vaše strane, treba da pokažete da vam je stalo.

VAGA


Možda ste dobili koji kilogram više ali to vas trenutno ne brine. Uživate u životu i trudite se da sebi ugodite. Brakovi koji su bili u krizi, izlaze iz lošeg perioda. Oni koji su emotivnim vezama, uživaju u intimnosti sa parnerom. Na poslu su vam moguće komlikacije. Novac dajete u kuću.

ŠKORPIJA


 Morate biti realni u svojim očekivanjima i prestati da želite nemoguće. Ako ste vlasnik firme koja se bavi trgovinom ili distribucijom bićete suočeni sa raskorakom ponude i tražnje, odnosno imaćete pad prometa. To stanje je samo privremeno, jer prva nedelja marta donosi mnogo bolje okolnosti na ovom polju. Emotivno, treba vam podrška i to da u svakoj situaciji, bio uspon ili pad, možete biti sigurni u svoju voljenu osobu. U tome i jeste smisao ljubavi i postojane veze.

STRELAC


Saturn vas sada ne muči toliko pa možete da odahnete. Na poslu ćete imati baš puno obaveza ali ćete sve stoički podnositi. Elan vam daje lepa situacija na ljubavnom planu. Posle dužeg perioda ponovo volite i uživate i u komunikaciji i intimnosti sa partnerom. Novac stiže.

JARAC


Ubacite u višu brzinu i prihvatite izazovnu promenu u profesiji. Krasiće vas lakoća usvajanja znanja i veština, kao i prilagodljivost novoj sredini. Nastojte učiniti što lepšima trenutke provedene s rodbinom i ukućanima. Ako znate šta im prija, pružite im upravo to i negujte osećaj zajedništva. Budite oprezni s odećom koju namjeravate nositi. Moguća je alergijska reakcija, pa prekontrolišite sastav materijala.

VODOLIJA


Dobar je dan za kupovinu tehnike. Potrudite se da se više družite sa dragim ljudima. Ubrzajte se na poslu.

RIBE


Postoji mogućnost prekida neke dugogodišnje poslovne saradnje i zbog toga biste mogli da osećate poveći pritisak. Neka osoba na položaju će pokušati da pomogne, ali u tome neće uspeti. Teškoće na polju finansija očekujte u drugoj polovini nedelje. Ljubavni partner se oseća opet zapostavljeno i zbog toga bi trebalo da se okrenete polju ljubavi. Mogući su neočekivani izlivi besa. Slobodne Ribe se osećaju napeto i nervozno, pa zbog toga odbijaju simpatije.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments