7.4 C
Novi Sad
30/11/2022, 19:10
Lifestyle Horoskop za utorak, 15. septembar

Horoskop za utorak, 15. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti. Dokazaćete da ste vredni napredovanja. Moguće je da ste se zaljubili u osobu koja nije sigurna šta želi. Pred vama je period ljubavnih komplikacija. Bilo bi dobro da povedete računa o grlu. Mogući su problemi sa infekcijama, bakterijama, virusima.

BIK


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji nisu vaši. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi vi, u stvari, samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Generalno je nastupila faza u kojoj su mogući problemi zbog niskog pritiska.

BLIZANCI


Imaćete prilike da izađete i zabavite se. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa iabranom osobom. Moguće su promene u sferi posla i karijere. Nesanica bi mogla da vas prati i to najviše zbog stresa, odnosno nervne napetosti. Možete da očekujete poboljšanje ako budete poradili na unutrašnjem miru.

RAK


Finansijska rešenja vam dolaze brže nego što mislite. Današnji dan vam je odlično prikazan za poslovno polje. Možete da očekujete početak nove veze. Osoba koju ste upoznali vam donosi mnogo ljubavi. Povećajte unos magnezijuma. Mogući su problemi vezani za nervni sistem, grčeve u mišićima itd.

LAV


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati dosta loše sreće i da nećete uspeti da obavite sve ono što želite. Povukli ste se u sebe i na neki način dajete sebi vremena da prebolite staru ljubav. Generalno ste podložni problemima vezanim za kičmu. Potrudite se da radite redovno vežbe istezanja kao i da idete na masaže i tretmane.

DEVICA


Ako želite da uvedete novine koje se odnose na život vaše porodice, dan je idealan za pokretanje takvih tema. Ipak, budite strpljivi, jer neke od vaših ideja neće naići na oduševljenje, naročito ako podršku tražite od mlađih ukućana. Izbegavajte poroke. Držite se podalje od alkohola, tableta ili bilo koje vrste poroka.

VAGA


Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba, što će uneti nestabilnost u vaš ljubavni život. Bez promena i naročitih događaja u sferi posla. Mogući problemi sa debelim crevom. Povedite računa i ako primetite bilo kakve simptome, javite se svom lekaru radi pregleda i kontrole. Pratite svoje zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA


Nije vam preterano povoljan dan za posao. Ukoliko ste planirali veće transakcije bolje bi bilo da ih odložite. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Imaćete šansu da se stanje stabilizuje. Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom generalno, pa povdite računa o tome.

STRELAC


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli. Prehlada je moguća jer vam je imunitet u padu. Potrudite se da povećate unos vitamina i da pripazite na svoje navike.

JARAC


Nova dešavanja na poslovnom planu vas na kratko mogu zbuniti ali brzo ćete naći adekvatan način da odreagujete. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom javnom mestu. Pred vama je šansa za ozbiljnu vezu. Povedite računa o pritisku. Moguće je promenljivo stanje na polju zdravlja i zato je važno da budete dovoljno oprezni.

VODOLIJA


Moguće je da ponekad izgleda kao da nemate jasne ciljeve, ali vi zapravo samo tražite svoj fokus. Povoljan dan za nova ljubavna dešavanja vas očekuje. Možete da se nadate zanimljivim promenama. Današnji dan nije povoljan za preterano naprezanje u bilo kom smislu pa se potrudite da se posvetit svom zdravlju i da dovoljno spavate.

RIBE


Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična.  Izbegavajte masnu hranu. Unosite više voća i povrća.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments