Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Na neki način sada dokazujete svoju posvećenost poslu. Važno je da se posvetite maksimalno svojim ciljevima. Na ljubavnom planu moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poznanstvo koje vas kasnije vodi do ozbiljne veze. Izbegavajte cigarete.

BIK


Želite da zadržite svoje radno mesto i trudite se da na poslu pre svega imate stabilnost. Imate poverenje u osobu do koje vam je stalo i od nje očekujete jedan iskren i dobar odnos. Prija vam da odmarate danas.

BLIZANCI


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha.

 RAK


Pojaviće vam se manje prepreke u odnosu sa kolegama. Biće vam potrebno strpljenje da sve rešite. Ako budete pokazali svojoj simpatiji iskrena osećanja, i ona će pokazati naklonost ka vama. Na zdravstvenom planu moguća je nesanica.

LAV


Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom i da planirate promenu posla. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati jednu posebnu osobu. Metabolizam vam je usporen.

DEVICA


Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena.

VAGA


Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Njihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim pa tako niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

ŠKORPIJA


Zadovoljni ste vašim poslovnim okolnostima trenutno i imate sve ono što vam je potrebno kako bi mogli da napredujete. Poklanjate svoju pažnju osobi do koje vam je stalo i zavodite je. Potrebno vam je više sna.

STRELAC


Vredni ste i ozbiljno shvatate svoje poslovne obaveze, pa na ovom polju ostvarujete jako dobre rezultate. Pokažite svoje emocije prema osobi do koje vam je stalo i vaš odnos će konačno moći da napreduje. Zdravlje vam je narušeno.

JARAC


Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

VODOLIJA

Danas ćete biti okrenuti ka mnogo dubljim temama. Možda vas interesuje, nauka, psihologija ili metafizika. Verovatno ćete otkriti neke nove činjenice ili ideje koje će vas okupirati satima. Naravno provešćete dosta vremena sami u svom istraživanju. Možda bi bilo dobro da zapišete sve što ste otkrili kako bi posle mogli ponovo sve da prođete.

RIBE


Danas će vaša intuicija biti na vrhuncu, što će vam omogućiti da budete više u kontaktu sa okolinom i osećanjima drugih. Kao rezultat toga vaša komunikacija će biti jasna i otvorena. Verovatno ćete se još više zbližiti sa dragim osobama, pogotovo sa vašim partnerom. Nemojte očekivati da sve bude pozitivno. Neko drugi ima svoje probleme, dajte im do znanja da ih razumete.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments