Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 20. oktobar

Horoskop za utorak, 20. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama. Mogući su problemi tipa glavobolje, migrene, temperature, groznice ili čak problemi sa sinusima.

BIK


U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, onu koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice. Imate dobar apetit, odmarate se u onoj meri u kojoj vam odgovara, pružate sebi sva moguća zadovoljstva.

BLIZANCI


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite. Zdravlje generalno nije loše. Postoji mogućnost problema sa pritiskom.

RAK


Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Dolazi do poboljšanja zdravlja. Sve što vas je mučilo u prethodnom periodu sada se povlači.

LAV


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Zdravlje je solidno. Vi ste neko ko vodi računa o kvalitetnoj ishrani.

DEVICA


Očekuje Vas dobitak, ali i rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka. Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Za vas je jako bitno da dovoljno odmarate, da izbegavate stres i da se ne nervirate.

VAGA


Imate visoka očekivanja kada su rezultati rada u pitanju, a isto tako i po pitanju finansijske zarade. Dopada vam se zauzeta osoba. Ne pokazujete mu svoje emocije jer znate da odnos nema perspektivu. Možete očekivati probleme sa hormonima. Ukoliko ste žensko bićete zabrinuti zbog kašnjenja menstruacije.

ŠKORPIJA


Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i ljubavne žaoke. Na Vama je da donesete »zavrsnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Ždravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se. Malo ste preterali sa posvećivanjem poslovnim obavezama.

STRELAC


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Zadovoljni ste zdravljem. Vodite računa o kondiciji i zdravoj ishrani.

JARAC


Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Mogući su problemi sa pritiskom. Jako je bitno da izbegavate stres i bilo kakvo nerviranje.

VODOLIJA


Nemate realan odnos prema poslovnim obavezama. Mislite da će sve teći glatko, a onda vas teškoće vraćaju u realnost. Imate nerasčišćene stvari sa partnerkom. Čekate pravo vreme da otvorite određene teme i konačno ih razjasnite. Možete očekivati probleme vezane za alergije. Neki miris ili hrana mogu izazvati alergijske reakcije.

RIBE


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška. Skeletni sistem je osetjiv, koža i zubi. Bilo bi dobro da zakažete redovnu kontrolu kod stomatologa.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments