21.7 C
Novi Sad
02/10/2022, 15:47
Lifestyle Horoskop za utorak, 24. mart

Horoskop za utorak, 24. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz koga ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali. Moguća je nesanica kod vas u narednom periodu.

BIK


Prija vam blizina osobe koja vas inspiriše na poseban način. Pravo je vreme da povučete konkretne poteze i neobavezno poznanstvo pretočite u nešto dublje. Ako svoje ideje sprovedete u dela, možda će to značiti i početak jedne lepe ljubavne veze. Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem bi mogli da vam se aktiviraju problemi na polju zdravlja.

BLIZANCI


Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom dešavanja tokom današnjeg dana. Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi. Možete da očekujete dobar period za ljubav danas. Problemi sa ukočenim leđima bi mogli da vas muče u narednom periodu. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

RAK


Imate mnogo poslovnih obaveza danas, pa vam je važna organizacija kako biste uspeli sve da obavite na vreme. Nemate veće brige oko odnosa sa voljenom osobom. Lepo funkcionišete i zadovoljni ste time kako vam odnos izgleda. Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV


Očekuje vas povoljan dan za obavljanje poslovnih obaveza. Budite odgovorni oko svog posla. Nova ljubavna veza vas veoma uskoro očekuje. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati da želi zbližavanje sa vama. Izbegavajte unos alkohola. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem zbog loših navika kojima ste skloni.

DEVICA


Dok se vi bavite nevažnim problemima promiču vam krupne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što predstoji. Čuvajte snagu zaČuvajte svoje bubrege.

VAGA


Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam preti virusna infekcija. Mogući su problemi sa krvnom slikom kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još uvek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem. Prija vam bilo kakav oblik fizičke aktivnosti. Možete da očekujete da će vam i vežbanje kod kuće dati odgovarajuće rezultate.

STRELAC


Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Pred vama je povoljan period da se organizujete i usmerite ka svojim ciljevima. Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Moguće je da ćete biti skloni čestim svađama i raspravama. Bez većih problema na polju zdravlja.

JARAC


Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove jer nisu potekli od vas pa ne biste umeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja jer njega uvek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu. Osećate se generalno dobro.

VODOLIJA


Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima koje će vam doneti poslovni uspeh. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo polako možete da ostvarite poboljšanje na emotivnom planu. Izbegavajte masnu hranu.

RIBE


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Dobro se osećate. Povoljan je dan pred vama. Imate mnogo energije u sebi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments