Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrudite se da se posvetite rešavanju problema koje imate na ovom polju. Važno je da budete dovoljno posvećeni svom poslu. Ukoliko flertujete sa osobom do koje vam je stalo, ona će vam uskoro pokazati svoja iskrena osećanja. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje pa je zato važno da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite više računa o sebi.

BIK


Lako i sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene poslovnog dogovora. Dobro se osećate u svojoj koži i na polju zdravlja nemate probleme.

BLIZANCI


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Očekuje vas period u kojem ćete na polju zdravlja imati naglašenu sklonost ka tegobama na bazi stresa. Pazite na sebe.

 RAK


U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov, dobro razmislite o mogućim posledicama, da ne doživite previše skupo iskustvo. Predeo grudnog koša je osetljiv kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama na ovom polju.

LAV


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Mogući su problemi sa želucem. Pred vama je period koji vam donosi probleme sa varenjem.

DEVICA


Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja. Nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku. Iznenađenja su moguća u oba pravca.  Pred vama je faza koja može da vam donese manje probleme na polju zdravlja zbog iscrpljenosti.

VAGA


Očekuje vas dobar period za posao. Uspećete da ostvarite sve svoje planove. Dopada vam se osoba koja će vam pokazati da je spremna za veoma ozbiljnu ljubavnu vezu sa vama. Prolazna uznemirenost je moguća u narednom periodu kod vas. Predstoji vam faza u kojoj ćete imati dosta stresnih okolnosti oko sebe pa je važno da vodite više računa o tome.

ŠKORPIJA


Netaktični ste i ne možete da uspostavite komunikaciju kako na poslu tako i u ljubavi. Ako odložite dogovore i naporne aktivnosti, izbeći ćete nerviranje. Bez obzira na to koliko ste posvećeni i odgovorni, pravo je vreme da se malo i odmorite. Vaše zdravlje bi moglo da bude malo narušeno usled stomačnih tegoba.

STRELAC


U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite utešnu varijantu, iako Vam to nije svojstveno. Postupite po svojoj savesti, važno je da poštujete dogovor ili utvrđena pravila poslovne saradnje. Povišena temperatura je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam može doneti probleme sa zdravljem.

JARAC


Glas od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam ulepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagoveštava promene koje vam stižu u narednom periodu. Pazite na krvni pritisak koji bi u narednom periodu mogao da vam bude problematična tačka. 

VODOLIJA


Potrudite se da odmah rešavate probleme koji nastanu na poslovnom polju. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se dosta razlikuje od vas. Problemi zbog stresa su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta tenzije u svakodnevnom okruženju. Nađite način za relaksaciju.

RIBE


Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na poslovnu saradnju koja ne ispunjava Vaša očekivanja. Moguće su smetnje sa sinusima kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati manje zdravstvene probleme zbog pada imuniteta.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments