10.8 C
Novi Sad
20/09/2020, 07:07
Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 28. jul

Horoskop za utorak, 28. jul

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.  Posavetujte se sa nutricionistom ili nekim drugim stručnjakom.

BIK


Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osećate sigurnije pa samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu. Poradite na tome da ojačate imunitet. Naredni period vam donosi moguće manje probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju i posao vam dobro funkcioniše sada. Ne želite da forsirate nova dešavanja. Smatrate da nova ljubav treba da vam se desi sasvim spontano. Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude prilično osetljiv.

RAK


Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, biće važno da pokažete i neke socijalne veštine. Ukoliko vam se dopada osoba koja je zauzeta, mogli biste da imate nove ljubavne probleme i patnje. Povedite računa o stomaku i crevima koji mogu da vam budu osetljivi. Važno je da pazite na svoju ishranu.

LAV


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost. Prolazan kašalj je moguć kod vas u narednom periodu. Naredna faza vam donosi manje probleme sa zdravljem.

DEVICA


Nemate probleme na polju posla. Današnji dan vam je generalno miran i povoljan. Teško vam je da priznate ono što osećate prema svojoj simpatiji jer su okolnosti vašeg upoznavanja komplikovane. Prija vam unos svežih namirnica. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na polju zdravlja.

VAGA


Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna. Potrebno vam je više sati sna kako bi se bolje osećali.

ŠKORPIJA


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći ćete napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Očekuje vas dobar dan u kojem ćete imati dosta energije u sebi. Ne bi trebali da imate veće zdravstvene probleme.

STRELAC


Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno napredovanje. Smatrate da zaslužujete novu priliku da pokažete svoje sposobnosti. Sudbina će danas biti na vašoj strani. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da se opusti. Moguć je manji pad energije.

JARAC


Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog za vaše povlačenje i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

VODOLIJA


Ostavićete dobar utisak prilikom razgovora za posao ili poslovnog sastanka koji bi mogao da vam bude prilično važan. Otvara vam se prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je stalo do vas. Preporuka je da odete na lekarsku kontrolu.

RIBE


Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments