Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prilično ste uporni da započnete poslovnu saradnju sa strancima. Imate redovnu komunikaciju, čak ste i nestrpljivi. Međutim, druga strana još uvek ne potvrđuje saradnju. Vi ste u potpunosti zadovoljni vezom i sigurni u svoj izbor. Voljena osoba se lagano opušte i još uvek ima neke manje nedoumice u vezi vašeg odnosa. Delujete pozitivno na svoju okolinu, uživajte na različite načine.

BIK


Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Ograničite svoje strpljenje, nakon toga reagujte, jer svako dalje odlaganje komplikuje odnose.

BLIZANCI


Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete. Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost u vezi sa poslovnim prilikama. Važno je da jasno definišete ciljeve. Prijaće Vam vitaminska ishrana.

RAK


Zahvatila vas je monotonija. Imate utisak da ste na poslu ušli u šablon koji vam je dosadio. Uvodite nove stvari, menjate planove, način rada, novu tehnologiju…Jasno vam je da je bračni partner totalno nezainteresovan za vas. Jako vam je bitno da očuvate porodicu pa prelazite preko svega radi postizanja cilja. Žrtva je uzaludna.

LAV


Zainteresovao vas je neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

DEVICA


U emotivnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite dobru volju i više razumevanja za nečije »slabosti«. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezultati. Nema potrebe da se opterećujete suvišnim brigama.

VAGA


Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

ŠKORPIJA


Oblast posla je generalno blokirana i vi tu zaista ništa ne možete da uradite. Jedina oblast gde se sve razvija kako treba je vezana za saradnju sa inostranim saradnicima.Održavate redovnu komunikaciju sa simpatijom. Za sada, nijedno od vas dvoje nije spremno da otvoreno progovori o emocijama i spomene vezu. Čekate pravi trenutak. Pripazite na ishranu.

STRELAC


Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

JARAC


Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete u susretu sa bliskom osobom. Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u zonu visokog rizika.  Podstičite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

VODOLIJA


Jako ste energični i vredni. Završavate neke zaostale poslovne obaveze, jer želite konačno da ih skinete sa dnevnog reda i da u novu godinu uđete poslovno rasterećeni.Uživate u odnosu sa bračnim partnerom. Imate odličnu komunikaciju i slično mišljenje oko mnogih stvari. Smatrate da je vaš brak čvrst i da će trajati večno. Zdravlje je stabilno.

RIBE


Vrtite se u krug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments