4.4 C
Novi Sad
02/12/2022, 23:40
Lifestyle Horoskop za utorak, 29. septembar

Horoskop za utorak, 29. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili ste i svu odgovornost koja ide s tim. Na vreme povedite računa o svojoj ishrani.

BIK

Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju možete da iskoristite kako biste u budućnosti napredovali. Dvoumite se i niste sigurni koji odluku na polju ljubavi treba da donsete. Dajte sebi vremena da prelomite. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

RAK

Današnji dan vam je povoljan za to da se prihvatite nekih projekata koji vas čekaju odavno. Imate malo veća očekivanja i niste sigurni na koji način treba da se postavite da bi sa voljenom osobom ostvarili sve ciljeve.  Možete da očekujete da ćete imati dobro stanje na polju zdravlja.

LAV


Ukoliko ste planirali saradnju sa osobom iz vaše prošlosti mogli biste da budete zadovoljni današnjim danom i okolnotima. Ako ste slobodni sledi vam novo poznanstvo. Zauzeti Lavovi mogu da očekuju poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Prijaće vam bavljenje sportom i rekreacija.

DEVICA


Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte, ali budite umereni u hrani i piću.

VAGA


Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete. Prija vam kada vežbate i kada se bavite sportom, bolje se osećate i zadovoljniji ste sobom.

ŠKORPIJA


U prethodnom periodu ste imali puno problema ali ste ipak uspeli sve da razrešite na vreme. Vaša veza sa voljenom osobom polako napreduje u željenom pravcu. Moguće je da će biti puno novih preokreta u tom odnosu. Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete imati komplikacije na ovom polju ako se budete preterano forsirali.

STRELAC


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru. Prijaće će Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

JARAC


 Imate sve ono što vam je potrebno kako biste mogli da pokrenete novi biznis. Situacija na polju emocija vam nije odgovarajuća i može da se kaže da ste prilično razočarani. Proverite nivo šećera u krvi, za svaki slučaj. Moguće je da ćete biti skloni problemima na tom planu. Oko svega što vas muči se dodatno posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA


Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Podložni ste infekcijama i problemima sa zdravljem. Možete da budete skloni poteškoćama i komplikacijama zbog pada imuniteta.

RIBE


Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju poslovni saradnici. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments