Razmotrite i kakva bi vam odluka u novoj godini odgovarala na temelju horoskopskog znaka.

OVAN- Svoju energiju usmeriću na jedan cilj. U poslednje ste vreme blagosloveni kreativnošću, ali budete li pokušavali odjednom ostvariti toliko snova, na kraju biste mogli ostati praznih ruku. Posvetite se jednoj stvari i nemojte očekivati da rezultate vidite za samo nekoliko dana.

BIK- Izazvaću sebe da istražujem nepoznato. Svi mi uživamo u udobnosti svojih sigurnih zona. Ali u 2019. bićete prisiljeni da napustite svoje, na ovaj ili onaj način. Zato zakoračite u nepoznato- bićete zadivljeni rezultatima!

BLIZANAC- Završiću barem jedan projekat započet prošle godine. Imate toliko energije da ste počeli brojne projekte. Ali da biste videli napredak, moraćete odabrati jedan i dovesti ga do kraja. Možda će vam za to trebati nekoliko meseci, možda cela godina, ali na kraju ćete blistati od ponosa.

RAK- Brinuću o sebi. Jednako kao što se brinete o drugima- u čemu ste apsolutni prvak Zodijaka- brinite i o sebi. Vi ste najvažniji i niko vam neće zameriti.

LAV- Prihvatiću konstruktivnu kritiku. Treba da prihvatite da neće svako na ovom svetu imati lepu reč o vama. To je za vaše dobro. Zato umesto da se opteretite analiziranjem toga šta je neko rekao o vama, samo duboko udahnite.

DEVICA- Prihvataću komplimente. Prestanite misliti da vam ljudi takve stvari kažu iz čiste kurtoazije- zaslužili ste ih. Postigli ste više nego što mislite.

VAGA- Vreme je previše vredno da bi se protraćilo. Drugim rečima, naučite reći “ne” i živite onako kako ste to oduvek želeli- u 2019. dolazi kraj vašem trošenju vremena na udovoljavanje drugima.

ŠKORPIJA- Barem ću oprostiti, ako već ne želim zaboraviti. U 2019. pokušajte otpustiti sav taj bes i frustracije koje već dugo nosite. Shvatate da ih ne može osetiti niko drugi osim vas, zar ne? Zašto se onda ne biste rešili barem nekih od njih. Opraštanje je često skriven ključ zdravijeg života.

STRELAC- Naučiću pregristi jezik. Iskrenost je vredna osobina i cenjeni ste zbog svoje otvorenosti, ali katkad je mudro svoje mišljenje zadržati za sebe.

JARAC- Otići ću na godišnji odmor. Ponosite se svojom radnom etikom, ali mogli biste sagoreti. Više nema odlaganja- idite na godišnji odmor i napunite baterije.

VODOLIJA- Naučiću da vidim svet novim očima. Ne možete doveka ostati pod staklenim zvonom svog savršenog sveta- 2019. probajte i druge perspektive. Čak i ako vam se ne budu svidele, proširićete svoje horizonte.

RIBE– Gotovo je s rasipanjem. Nakon praznika, razmislite o svojim finansijama i trošenju i ulažite u svoju budućnost.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments