Foto: FreeImages.com

Dvanaesti dan dvanaestog meseca u godini vrlo je moćan dan velika značenja.

“U numerologiji 12/12 nudi nam energiju koja nam je potrebna za transformisanje naših odnosa i veza s ostalima”, navodi Džerald Sinkler, autor portala Awareness Act, pa dodaje da je viđenje tog niza brojeva i dopuštanje da bude deo našeg života poruka koju je dobijamo iz svemira.

“To je podsetnik da učinite boljima sebe i veze koje imate s ljudima oko sebe. To je broj dovršavanja i tačno bi tako trebalo da ga shvatimo. Radite na izgrađivanju snažnijih veza sa svojim višim sobom”, objašnjava Sinkler. Moć niza 12-12 tera nas iz sigurne zone u kojoj nam je tako prijatno i prisiljava da uistinu počnemo ispočetka. Ako smo na pogrešnom putu, stvari će postati toliko napete da ćemo biti prisiljeni da se vratimo tamo gde bi trebalo biti.

Anđeo zaštitnik povezan s ovim brojem je Haniel, koji simboliše hrabrost i rađanje znanja. “On će vas u ovo vreme ispuniti hrabrošću, a ako zaista slušate, pokazaaće vam kako da savladate prepreke”, kaže Sinkler. Ističe da nam niz 12-12 daje veliku priliku: dopušta nam da stvari vidimo iz šire perspektive nego inače. Taj se niz može smatrati i “aktivacijskim kodom” putem kojeg će se podići naša frekvencija i vibracije.

Ovaj dan trebalo bi da budemo zahvalni na svemu što se nađe pred nama. Iskoristite ga i kao trenutak slavljenja svega onoga što ste postigli i svega onoga što tek treba da dođe. Napokon ćete videti širu sliku i uistinu se pripremiti da krenete napred, u godinu što dolazi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments