0.5 C
Novi Sad
21/01/2022, 08:48
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 02. avgust

Horoskop za četvrtak, 02. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama. Osetljivi nožni zglobovi su sada vaša slaba tačka.

BIK


Rešili ste da se ozbiljno posvetite svom poslu. Spremni ste na to da vam neko vreme karijera bude jedini prioritet. Možete da očekujete priliku za flert sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa kičmom su mogući tokom današnjeg dana. Prati vas ukočenost, bolovi u leđima itd. Prijalo bi vam da odete na masažu ili kod fizioterapeuta po savet.

BLIZANCI


Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Povedite računa o  holesterolu.  Važno je da pazite na svoju ishranu, da smanjite unos masne hrane.

RAK


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završavajte sve obaveze, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti porodičnu atmosferu. Mogući problemi vezani za krvotok. Posetite svog lekara radi kontrole i detaljnijih analiza.

LAV


Pred vama je povoljna faza za posao. Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za saradnju tokom današnjeg dana. Možete da se nadate veoma zanimljivom susretu koji vas vodi do prilike za vezu. Generalno vas očekuje teži period na polju zdravlja pa je važno da se čuvate i da redovno idete na lekarske preglede.

DEVICA


Neće biti nepredviđenih komplikacija na vašem polju posla. Sve ide onako kako ste se nadali i očekivali. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove, ozbiljne veze. Povećajte unos vitamina, minerala, tečnosti i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Potrebno vam je da na neki način osnažite svoj organizam za period koji dolazi.

VAGA


Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi uspesi kao i potpuno nova poznanstva. Povedite računa o cirkulaciji. Možete da očekujete da će biti manjih problema vezanih za oticanje nogu, proširene vene i tomesl.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete da ćete imati nalet inspiracije koja će vam pomoći da pronađete nova poslovna rešenja u svom životu. Uskoro ćete uspeti da se upoznate malo bolje sa simpatijom. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Imate mnogo energije u sebi, odlično se osećate. Prija vam rekreacija kao i aktivno bavljenje sportom.

STRELAC


Važno je da razlikujete i uvažavate prave vrednosti, pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite ono što dobijate. Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Moguće je da su se pojavili neki manji problemi na vašem polju zdravlja.

JARAC


Ispred vas su ozbiljni izdaci. Nema razloga za paniku, novac je energija koja nezaustavljivo teče. Dakle, kako ste platili tako ćete i naplatiti. Važno je da ne dozvolite sebi da vas savlada strah, jer, on je uzrok svih blokada, pa i finansijskih. Preporuka je da povećate unos vitamina i tečnosti. Moguće je da ste podložni zdravstvenim problemima.

VODOLIJA


Puni ste elana, pa u poslovno okruženje unosite mnogo pozitivnog raspoloženja. Veoma povoljan dan za ljubav vas očekuje. Slobodne Vodolije konačno mogu ući u neku značajnu vezu. Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj bi bilo dobro da se potrudite da ostavite cigarete kako bi vam zdravlje konačno bilo bolje.

RIBE


Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična. Mogući manji problemi sa hormonima. Ukoliko ste već na ovom planu imali neke tegobe, potrudite se da ozbiljnije shvatite promene.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments