15 C
Novi Sad
01/04/2023, 00:24
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 04. jul

Horoskop za četvrtak, 04. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Angažovani ste na više strana. Bez obzira na to što naporno radite vi u tome i uživate. Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer, neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada. Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se organizujete tako da nađete više vremena za odmor.

BIK


Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, prethodno se upoznajte sa osnovnim pravilima igre. Nečiju poruku možete da shvatite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Problemi sa nervima su mogući. Povedite računa o svom zdravlju.

BLIZANCI


Ukoliko se bavite trgovinom, današnji dan je jako povoljan jer ćete uspeti da ostvarite neku važnu prodaju. Vreme je da se suočite sa nekim problemima koji se već duže vreme ostavljaju po strani u vašoj vezi. Očekuje vas odličan dan tokom kojeg ćete biti jako dobro raspoloženi.

 RAK


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Izbegavajte alkohol. Potrudite se da sebi stvarate zdravije navike i da se okrenete boljem načinu života

LAV


Srešćete nekoga koga neće biti tako lako osvojiti kako ste navikli. To će vas zaintrigirati. Suočićete se sa brojnim zadacima i problemimau procesu rada ili sa ljudima sa kojima radite. Povedite računa o debelom crevu. Moguće je da ćete imati neke probleme na polju zdravlja. Ako primetite neke neobične simptome, obavezno se posavetujte sa lekarom.

DEVICA


Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite. Mogući su problemi sa alergijama kojima ste u ovom periodu veoma skloni.

VAGA


Čini Vam se da neko strogo kontroliše Vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, delujete veoma promišljeno. Moguće je da vam slede neki novi problemi kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro vam stiže još bolja ponuda. Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje.

STRELAC


Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Možete da se nadate da će vam saradnici pružiti pomoć. Predani ste voljenoj osobi i zadovoljni ste vašom vezom. Tokom ovog dana vas očekuju neki lepi trenuci.  Unosite više tečnosti kako biste se bolje osećali.  Pazite više na sebe.

JARAC


Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak. Problemi sa plućima su mogući kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

VODOLIJA


Bolje ćete se slagati sa drugima, pa i osobom koja vas interesuje, nego što je to bio slučaj
prethodnih dana. Mogući nesporazumi sa nadređenim osobama. Moguć je manji pad energije. Iskoristite današanji dan kako biste se odmorili i potrudite se da se ne naprežete previše ni na jednom polju. Potrebno vam je opuštanje.

RIBE


Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor. Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju, opustite se.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments