25.7 C
Novi Sad
15/09/2019, 18:48
Naslovna Život Horoskop Horoskop za četvrtak, 06. jun

Horoskop za četvrtak, 06. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Bez obzira na velika emotivna očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku utešnu varijantu. Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja ili nečije samovolje, saradnici ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Skloni ste stresu. Sve ukazuje na to da ćete imati neke poteškoće na ovom planu.

BIK


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Skloni ste alergijama. Potrudite se da izbegnete dodir sa alergenima koji vam smetaju.

BLIZANCI


Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se okrećete u pravcu osobe koja izgleda suviše provokativno. Nema potrebe da dajete zvanična obećanja. Obaratite pažnju na nove informacije ili potpisivanje dokumenata. Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje probleme sa zdravljem.

RAK


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Moguć je pad energije pa bi bilo dobro da danas odmarate.

LAV


Dokažite partneru da dobra volja i pažnja imaju veće značenje od skupih poklona. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje. Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Osetljiv urinarni trakt. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete jako skloni infekcijama.

 

DEVICA


Možete da očekujete da ćete dobiti dobre vesti i da ćete boti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan tok događaja. Hormonalne smetnje su naglašene. Možete da očekujete da ćete imati nestabilnu situaciju na polju zdravlja.

VAGA


Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Važno je da redovno vežbate i trenirate kako biste mogli da ostanete u dobroj formi.

ŠKORPIJA


Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Delujete sumnjičavo pri proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženu ulogu u poslovnim susretima. Problemi sa urogenitalnim traktom su naglašeni kod vas danas, mogli biste da budete prilično osetljivi.

STRELAC


Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima mnogo strpljenja za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.  Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće vezane za nervni sistem.

JARAC


Niste uspeli da ispunite svoja obećanja i nije vam lako da rešite sve nesuglasice koje imate sa saradnicima. Bez većih promena za sada kod vas. Ponekad imate utisak da se stvari odvijaju preterano usporeno za vaš ukus. Povedite računa o holesterolu koji bi kod vas mogao da bude povišen u narednom periodu.

VODOLIJA


Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte. Moguće su respiratorne infekcije. O zdravlju vodite više računa nego inače. Izbegavajte cigarete.

RIBE


Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije. Problemi sa stomakom su naglašeni. Moguće je da ćete imati neke manje tegobe vezane za probavu.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: