20.3 C
Novi Sad
11/07/2020, 02:26
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 08. avgust

Horoskop za četvrtak, 08. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite uz minimalne poslovne aktivnosti. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa je važno da o tome povedete računa.

BIK


Ukoliko Vas muče dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte optuživati partnera. Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajednički postavljenim pravilima. Prilično ste umorni i možete da imate neke probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

BLIZANCI


Ukoliko budete postpuli impulsivno, napravićete grešku. Potrudite se da na poslovnom polju ne ulazite u svađe i konflikte. Dopada vam se osoba koja prema vama ima iskrena osećanja. Možete da očekujete odličan period za taj odnos. Tokom današnjeg dana možete da budete skloni nekim povredama ili problemima u ovom predelu tela.

RAK


Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem. Povedite računa o bubrezima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga koji vam se unos tečnosti dnevno preporučuje.

LAV


Ukoliko ste planirali putovanje možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Pred vama je jako povoljan period. Moguće je da dolazi do prekida veze u koju ste uložili puno emocija i vremena. Raskid vam neće lako pasti. Čuvajte se alergija. Moguće je da ćete biti skloni reakcijama na ovom polju.

DEVICA


Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to ne predstavlja nikakav dokaz za osudu. Dobro razmislite o svojim interesima i promenjenim okolnostima kroz koje prolazite. Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Potrebno je da povećate unos vitamina i da se potrudite da više vodite računa o svom zdravlju.

VAGA


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Srčane smetnje su moguće kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Očekuje vas period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka gojenju ali i ka problemima sa holesterolom i krvnom slikom.

STRELAC


Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole. Dolazi faza u kojoj će biti neophodno da menjate svoje loše navike i da se posvetite zdravijem životnom stilu.

JARAC


Možete da očekujete da ćete danas imati miran dan. Moguće je da ćete na poslovnom polju sada biti prilično pasivni. Uživate u dobrom odnosu sa voljenom osobom. Zajednički trenuci su vam ispunjeni nežnostima. Moguće je da bi vam prijalo da svoje navike u ishrani menjate u narednom periodu kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja.

VODOLIJA


Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca, već u vašem pređašnjem troškarenju. Problemi vezani za vid su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe. Ukoliko Vas neko opominje da promenite ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Očekuje vas period u kojem možete da imate probleme sa zdravljem na psihosomatskoj bazi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments