Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 1. novembar

Horoskop za četvrtak, 1. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izloženi ste riziku povređivanja. Pravi razlog je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane. Potrudite se da radite na sebi i da se adekvatno postavite.

BIK


Bićete okruženi privlačnim osobama i izgleda da ćete imati sreće u ljubavi. Moguće je da ćete trpeti zbog zastoja u tokovima novca, ali će kriza brzo proći.  Moguća je nesvestica i malaksalost. Povedite računa o niskom pritisku. Potrudite se da redovno jedete i da se ne zamarate previše.

BLIZANCI


Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Pred vama je period u kojem ćete s vremenana vreme imati nove nestabilnosti na polju zdravlja.

 RAK


Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni, a samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate. Povećajte unos magnezijuma kao i kalcijuma jer su mogući manji problemi sa zdravljem.

LAV


Dobro se snalazite na novom poslu i zadovoljni ste okolnostima i uslovima posla koji radite.  Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Simpatija vam pokazuje svoja osećanja.  Moguća je ukočenost u leđima. Povedite računa ako ste već imali probleme vezane za išijas i reumu.

DEVICA


Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da izbegavate sve štetne supstance i materije.

VAGA


Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i izbor zajedničke teme. Želite da predstavite nove poslovne ideje. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz konsultaciju. Potreban vam je odmor. Moguće je da imate manjak energije jer i ne spavate dovoljno.

ŠKORPIJA


Imate veliku šansu da ostvarite planove od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu. Koža vam je osetljiva i možete imati manje probleme sa njom.

STRELAC


Možete imati problema i u ljubavnim i prijateljsim odnosima, zbog mešanja ljubavi i
prijateljstva. Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke uspehu u toj vrsti rada.  Želudac vam je osetljiv i moguće je da vam neke namirnice ne prijaju. Posavetujte se sa nutricionistom ili uradite test tolerancije na hranu, vreme je da menjate navike.

JARAC


Ambiciozni ste, pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Moguće je da ćete kroz fizičku aktivnost uspeti da se oslobodite nagomilane negativne energije.

VODOLIJA


Ponekad je teško podvući jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa osobom koja ima drugačije interese, razmislite o kompromisnoj varijanti. Prolazna prehlada je moguća. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i povećajte unos vitamina.

RIBE


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ako ponekad odustanete. Potrebno vam je neko vreme koje ćete uspeti da posvetite samo sebi.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments