Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 10.oktobar

Horoskop za četvrtak, 10.oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate veće probleme kada su u pitanju hormoni.

BIK

Sigurni ste u svoje namere i nećete stati dok ne dođete do ostvarenja planova na poslovnom polju. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja osećanja. Očekuje vas zadovoljstvo i sreća u vezi/braku. Skloni ste prejedanju. Povedite računa o svojim navikama pogotovo kada se radi o načinu ishrane.

BLIZANCI


Postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume pri proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Morate imati dovoljno hrabrosti, da biste prihvatili odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti pozitivno, nema razloga za zabrinutost. Malaksalost vas prati. Potrudite se da date sebi vremena da se odmorite.
RAK

Moguće je da ćete na poslu imati komplikacije koje na neki način dovode do toga da se zapitate da li je vreme da neke stvari ozbiljnije menjate. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Spremni ste da se posvetite svom privatnom životu. Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas.

LAV


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem. Čuvajte se u saobraćaju. Moguć je manji pad koncentracije pa i neki manji problemi.

DEVICA


Povukli ste brzoplete poteze pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim licem. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem. Čuvajte svoju jetru. Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih toksina.

VAGA


Susrećete se sa manjim komplikacijama na ovom polju, ali uz adekvatnu pomoć od kolega- sve ćete prevazići. Važno je da se obratite za savet pravoj osobi. Polako nastupa period u kom se veoma lako možete odaljiti od svog partnera. Kao da ljubav polako nestaje. Imate utisak da vas dvoje niste više na istim talasnim dužinama. Zdravlje ok.

ŠKORPIJA


Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite. Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas.

STRELAC

Vaš uspeh u poslu I životu će danas privući mnoge. Uspeh ume da bude jak afrodizijak. Uspeh u svemu što ima veze sa novcem, kreativnošću i lepotom. Problemi sa kičmom bi mogli da vas prate danas ali i u narednom periodu. Potrudite se da povedete računa o tome, posvetite se vežbanju i fizikalnoj terapiji.

JARAC


Očekuje vas prilika da napravite konkretan potez koji može da promeni tok vaše karijere i celokupne poslovne situacije. Osećate se voljeno i pored svog partnera. Uživate u lepim zajedničkim trenucima i prepuštate se jedno drugome. Mogući su problemi sa plućima. Smeta vam duvanski dim.

VODOLIJA


Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike. Neko u Vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim planovima. Problemi sa grlom su mogući. Skloni ste upalama, infekcijama ili problemima sa gnojnom anginom.

RIBE


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na polju zdravlja.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments