8.9 C
Novi Sad
04/10/2022, 08:12
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 11. jul

Horoskop za četvrtak, 11. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme zbog oslabljenog imuniteta pa je važno da o tome povedete računa.

BIK


Neko Vam zadaje dodatne probleme, dileme ili nove rebuse. Nemojte dozvoliti da u Vama preovladaju neskromne želje ili potreba za dominacijom. Mogući problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Uradite ono što je do vas kako biste mogli da se odmorite.

BLIZANCI


Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku na polju posla. Spremni ste da menjate neke stvari u drastičnijem smislu. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo u kojem ćete maksimalno uživati. Pred vama je period u kojem možete da imate zdravstvene probleme zbog lošeg načina života i zbog pogrešne ishrane.

 RAK


Izgubili ste nadu da će da se pojavi osoba sa kojom ćete moći da ostvarite dobru i stabilnu poslovnu saradnju. Iako umete da budete skloni traženju ljubavne stabilnosti, danas niste raspoloženi za ozbiljnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi i podložni raznim tegobama na ovom planu.

LAV


Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče. Dobro stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete probleme i poteškoće danas.

DEVICA


Obratite pažnju na nove informacije koje pristižu do vas. Vreme je da ozbiljnje shvatite neke promene. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na ljubavnom planu. Bićete zadovoljni odnosom između vas i partnera. Muče vas hronični problemi na polju zdravlja. Vraćaju se tegobe koje ne možete lako da rešite.

VAGA


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči. Mogući problemi sa zubima. Idite na redovne kontrole kod stomatologa i vodite računa o higijeni usne duplje.

ŠKORPIJA


Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi. Idite na redovne lekarske kontrole kako biste utvrdili kakvo je stanje i da li vam je potreban neki vid terapije ili tretmana.

STRELAC


Današnji dan vam može doneti probleme na poslovnom polju koje nećete baš lako uspeti da rešite. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve jača i sve dublja osećanja. Pred vama je faza u kojoj možete da budete prilično skloni gojenju tako da je važno da na vreme menjate neke loše navike.

JARAC 


Možda ćete danas upoznati osobu sa kojom vas čeka romantična avantura. Ipak, ukoliko obuzdate svoju usplahirenost, veza bi mogla potrajati. Osim toga, izbegavajte šoping jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se malo relaksirate i da se oporavite od problema koje ste imali u prošlosti.

VODOLIJA

Na polju privatnog posla možete da imate neka otežanja. Potrudite se da budete bolje organizovani. Imate česte rasprave sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete neke komplikacije na ljubavnom planu. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro i da će vam zdravlje biti generalno stabilno.

RIBE

Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju. Preostaje Vam da osmislite originalan nastup. U rešavanju poslovnih problema upotrebite svoje iskustvo i praktične sposobnosti. Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete želeti da se što više krećete i bavite sportom ali ne zaboravite da telu ponekad treba i odmor.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments