Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak 13. decembar

Horoskop za četvrtak 13. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Leđa su vam osetljiva tačka.

BIK


Vaš društveni život će biti bogat, ali to će negativno uticati na vaš ljubavni život zbog viška
prilika. Promene u vezi posla i izvesna nestabilnost. Prija vam vežbanje. Naredni period vam je jako dobro postavljen i zdravlje bi trebalo da vam bude stabilno. Još bolje ćete se osećati ako krenete da trenirate.

BLIZANCI


Iz nekog čudnog razloga voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost. Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke manje probleme sa zdravljem.

 RAK


Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja. Čuvajte svoje bubrege jer su mogući problemi na ovom planu.

LAV


Možete da očekujete promene u vašem poslovnom okruženju. Dosta novih dešavanja bi u nekom trenutku moglo da vas zbuni. Pred vama je šansa za novu ljubav. Prepustite se lepim osećanjima i nećete se pokajati. Dobro se osećate danas i nemate nikakve probleme sa zdravljem.

DEVICA


Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od najbližih osoba, naročito na ljubavnom planu. Kontrolišite krvni pritisak kako biste imali uvid u stanje na vašem polju zdravlja.

VAGA


Pokušavate da razuverite voljenu osobu u ideje koje ima. Partneru nedostaje osećaj za realnost, a Vama maštovitost. Delujete vrlo odlučno i efikasno u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Povucite konkretne poteze. Priuštite sebi dovoljno vremena za san. Važno je da date sebi priliku da vam se telo odmori.

ŠKORPIJA


Očekuje vas faza koja donosi poslovne promene. Spremni ste da pokažete inicijativu ka daljem napredovanju. Očekuje vas prilika za početak veze koja bi mogla da bude na neki način nestabilna ili će se održavati na daljinu. Ukoliko se aktivno bavite sportom ili fizičkom aktivnosti možete da očekujete da će biti nekih manjih smetnji.

STRELAC


Preokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi. Pred vama je faza u kojoj će vam biti potrebi novi izvori energije kako biste mogli da izdržite naporan životni tempo.

JARAC


Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. U obostranom interesu je da se poštuju zadati rokovi. Od Vas se očekuje posredovanje u poslovnim pregovorima.  Današnji dan vam nije povoljan za preterano naprezanje.
VODOLIJA

Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak imate utisak da što više tražite, manje dobijate. Nalazite se u nezahvalnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima za akciju. Glavni događaji se odvijaju mimo Vaše volje. Potrebno vam je opuštanje. Današnji dan maksimalno posvetite sebi.
RIBE

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite. Povećajte unos magnezijima. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti i pazite na sebe.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments