30.7 C
Novi Sad
09/08/2020, 15:46
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 13. jun

Horoskop za četvrtak, 13. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi. Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja.

BIK


Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni Vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet. U narednom periodu ćete imati priliku da napravite dobre promene koje na vaše zdravlje mogu da utiču u pozitivnom smislu.

BLIZANCI


Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Izbegavajte preterano naprezanje danas.

RAK


Finansijska situacija vam nije sasvim stabilna, a pomisao na to vas svakako frustrira. Niste spremni za veće i ozbiljnije poteze na ovom polju iako ih partner izgleda očekuje. Pred vama je nepovoljan period. Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem ćete imati sasvim stabilnu situaciju na polju zdravlja.

LAV


Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama je period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti. Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara manje probleme. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

DEVICA


Svaki vid preterivanja unosi dodatnu konfuziju i narušava psihološki mir. Planirajte romantičnu zabavu ili susret sa bliskom osobom. Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo, izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez euforije.  Redovnije jedite. Važno je da vam navike u ishrani budu dobre, jer od toga zavisi i vaše zdravlje.

VAGA


Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete lakše rešavati sporne situacije na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Vaša samouverenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vreme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam preti i finansijska šteta. Pazite se u saobraćaju moguće je da ćete danas imati nešto lošoju koncentraciju.

STRELAC


Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako se to na prvi pogled čini. Prijao bi vam bilo koji vid relaksacije koji odaberete.

JARAC


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa. Jako je važno da se potrudite da uradite sve što možete kako biste ojačali svoj imunitet.

VODOLIJA


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice. Mogući su stomačni problemi. Izbegavajte unos hrane nepoznatog porekla.

RIBE


Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Mogući problemi sa bubrezima.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments