Horoskop za četvrtak, 14. februar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne želite da odustanete od planova koje ste napravili iako niste baš blizu njihove ralizacije.  Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neko novo ljubavno poznanstvo. Važno je da vodite računa o svom zdravlju pogotovo jer možete da budete skloni određenim problemima sa anemijom.

BIK


Strpljivo sačekajte nečiji poživ, nema potrebe da rizikujete. Ne možete da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko Vam nudi interesantnu ideju. Pred vama je dan u kojem biste mogli da imate tegobe vezane za umor.

BLIZANCI


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta treba da činite. Važno je da vodite dovoljno računa o svom zdravlju i da se ne izlažete preteranim rizicima u bilo kom smislu.

RAK


Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete i smišljate neki zaobilazan način. Imate utisak da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti i da Vam nameće određena pravila. Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV


Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u odnosu prema vama. Imate potrebu da se od njega udaljite. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posvetite se sebi tokom današnjeg dana.

DEVICA


Prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u »zabranjenu zonu« ili poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Imate ambiciozne planove i potrebu da dokažete svoje sposobnosti, međutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana.

VAGA


Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti u vezi sa vašim ljubavnim životom. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama. Dozvolite nekom da Vas inspiriše na pozitivne misli.

ŠKORPIJA


Ne biste trebali da očekujete značajnije promene na poslovnom polju danas. Pretežno ćete se baviti uobičajenim, rutinskim poslovima. Maštate o osobi koju poznajete i sa kojom imate prijatljsku komunikaciju. Ne znate kako da joj priđete. Trebali biste da povedete računa o tome da povećate unos vitamina.

STRELAC


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite. Problemi vezani za srčani sistem su naglašeni kod vas i veoma je važno da vodite dovoljno računa o svom pritisku.

JARAC


Planirajte neku nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe. Oslonite se na svoj maštoviti duh i strastveni impuls. Želite da predstavite novu ideju. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima. Bolovi u donjem delu stomaka su mogući kod vas.

VODOLIJA


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno jako povoljan.

RIBE


Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednički užitak i intimnu proslavu. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Rešićete neke tegobe od ranije. Možete da očekujete da će vam zdravlje biti sve bolje.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: