25.6 C
Novi Sad
15/08/2020, 17:59
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 14. mart

Horoskop za četvrtak, 14. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na polju zdravlja u narednom periodu.

BIK


Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa.  Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja.

BLIZANCI


Možete da očekujete velike promene. Dolazi vam ponuda za posao u inostranstvu ili u drugom gradu. Spremni ste da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni. Ako ste u braku, sve ozbiljnije razmatrate temu razvoda. Pred vama je period u kojem će vam sistem organa za varenje biti generalno osetljiv.

RAK


Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate emotivnu uznemirenost, ne možete da donesete ispravnu odluku. Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu. Strpljivo sačekajte novu priliku i izbegavajte odgovore na dvosmislena pitanja. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe koje su vezane za disajne puteve tako da je jako važno da vodite računa o sebi.

LAV


Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje za vas nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Možete biti skloni nekim problemima kada je u pitanju stanje hormona.

DEVICA


Veliki broj poslovnih obaveza vas opterećuje i ponekad vam se čini da ne možete sa svim tim da izađete na kraj. Iako ste spremni za nova poznanstva, stari partner vam se uporno vraća. Neke stvari sa njim niste raščistili. Potrebno vam je dosta vremena kako biste mogli da poradite na svom zdravstvenom stanju

VAGA


Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani. Nesanica vas muči. Moguće je da imate dosta tenzije u sebi i da ste opterećeni problemima na mnogim poljima.

ŠKORPIJA


Moguće je da razmišljate o novim poslovnim potezima i ulaganjima koja će vam biti bitna. Početak zajedničkog života je pred vama i može se reći da imate tremu zbog toga. Niste sigurni šta vas očekuje. Imate probleme zbog prevelike napetosti, nervni sistem može biti opterećen.

STRELAC


U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati sve ono što vam je potrebno.

JARAC


Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti neočekivano zaustavljeni nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu. Problemi sa migrenom bi mogli da vas prate u narednom periodu tako da je važno da vodite računa o sebi.

VODOLIJA


Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo u nečijem društvu. Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Povedite računa o svom zdravlju kao i o padu imuniteta koji bi mogao da vas zadesi.

RIBE


Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Povedite računa o svom svakodnevnom životu i navikama, potrebno je da menjate neke navike koje ste stekli a koje nisu dobre za zdravlje.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments