1.6 C
Novi Sad
21/01/2022, 12:27
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 14. novembar

Horoskop za četvrtak, 14. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale, pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali. Povedite računa o holesterolu.

BIK

Vama nedostaje nečija pažnja ili prisustvo, a partneru volja da Vam se približi. Ponekad ništa nije jednostavno, kao što na prvi pogled izgleda. Nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

BLIZANCI


Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu. Emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi. Nečije reči deluju intrigantno, ali na Vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju Vašu psihofizičku ravnotežu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju vaše polje zdravlja.
RAK

Finansije su vam veoma promenljive i nestabilne, a takva situacija vas očekuje i u narednim danima. Očekuje vas zanimljiv flert koji može da vodi do ostvarenja ozbiljne ljubavne veze. Smanjite unos masne hrane. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni gojaznosti pa bi bilo bolje da probleme na vreme nekako predupredite.

LAV


Delujete rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da partneru nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne tegobe vezane za kičmu pa povedite računa više o tome.

DEVICA


Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo. Očekuje vas period u kojem biste trebali da povedete računa o stvaranju zdravijih navika.

VAGA


Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednoj fazi.

ŠKORPIJA


S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama na ovom polju u narednom periodu.

STRELAC

Iznenada se suočavate sa ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji.

JARAC


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Odlično se osećate. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete u sebi imati dovoljno energije za sve.

VODOLIJA


Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari dogovor koji imate. Ukoliko Vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Hronični problemi se vraćaju i bilo bi dobro da posetite lekara. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni brojnim tegobama na polju zdravlja.

 

RIBE


Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Pazite na bešiku i bubrege ali i na neke probleme koji se tiču reproduktivnih organa.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments