14 C
Novi Sad
28/11/2021, 12:59
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 15. avgust

Horoskop za četvrtak, 15. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vi ste veoma posvećeni poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Spremni ste da uradite sve što možete kako bi napredovali. Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom do koje vam je stalo još uvek. Sinusi su vam malo osetljivi i možete da očekujete da će biti manjih komplikacija sa zdravljem.

BIK


Bićete okruženi privlačnim osobama i izgleda da ćete imati sreće u ljubavi. Moguće je da ćete trpeti zbog zastoja u tokovima novca, ali će kriza brzo proći.  Moguća je nesvestica i malaksalost. Povedite računa o niskom pritisku. Potrudite se da redovno jedete i da se ne zamarate previše.

BLIZANCI


Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje. Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom. Povedite računa o mogućim problemima sa niskim pritiskom.

 RAK


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina i da se više odmarate.

LAV


Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne primajte sve srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna. Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem.

DEVICA


Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da izbegavate sve štetne supstance i materije.

VAGA


Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Imate čak i višak energije! Posvetite se bavljenju sportom i nekom fizičkom aktivnošću.

ŠKORPIJA


Vreme provedeno u društvu bliskih ljudi kao i neobavezni razgovori s njima, napuniće vaše baterije za duži naredni period. Dobro raspoloženje može biti poljuljano ako do vas stigne vest koju, u ovom trenutku, ne očekujete. Važno je da se posvetite svom zdravlju na pravi način i da sve ono što vas ne služi na pozitivan način i sve ono što vam smeta- odbacite.

STRELAC


Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku mogućnosti koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koja vašu ideju isključuje u startu. Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet i da povedete generalno više računa o svom zdravlju.

JARAC


Ambiciozni ste, pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Moguće je da ćete kroz fizičku aktivnost uspeti da se oslobodite nagomilane negativne energije.

VODOLIJA


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali, onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.  Ako ste imali neki problem u prošlosti sada je vreme da uz pomoć lekara i stručnog saveta nađete rešenje za sve.

RIBE


Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa disajnim putevima i da će vam biti potrebna pomoć lekara kako bi ih rešili.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments