Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 15. novembar

Horoskop za četvrtak, 15. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje, pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose. Nemate nikakve probleme na polju zdravlja. Možte da ispunite sve svoje želje i potrebe i da se opustite.

BIK


Priželjkujete emotivno razumevanje. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje. Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u isčekivanju nečije usluge ili odgovora. Kolena su vam osetljiva. Mogući su manji problemi sa nogama.

BLIZANCI


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Napeti ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda. Izbegavajte alkohol. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni preterivanju sa pićem.

 RAK


Pred vama je naporan dan u kojem ćete biti pod velikim pritiskom. Ne preuzimajte sve najteže poslove na sebe. Manji nesporazumi sa voljenom osobom bi mogli da vas dovedu do veće nervoze i tenzije. Mogući su problemi sa bubrezima. Pred vama je faza u kojoj su mogući veći problemi sa zdravljem. Ako ste primetili bilo kakve tegobe obavezno se javite vašem lekaru.

LAV


Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno verovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje je da obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite jer vam je imunitet u padu.  Pazite na svoj želudac i stomak. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni problemima sa zdravljem.

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom svako preterivanje donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati partnera. Postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za Vaše ideje, ali ne treba previše da se uzbuđujete.  Pazite na donji deo leđa. Mogući su problemi i sa bokovima, ali i sa kičmom.

VAGA


Pošto je vaša planeta vladalac u vašem znaku, bićete u svom element i privlačni bez da se
preterano trudite. Ukažite više poštovanja nadređenima. Bićete buntovni. Skloni ste infekcijama i možete imati nove probleme na polju zdravlja. Vreme je da posvetite više pažnje svojim navikama. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

ŠKORPIJA


Sve što je lepo očekuje Vas u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Nečije prisustvo deluje inspirativno. Vaša intuicija deluje nepogrešivo. Imate važnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Sačuvajte prisebnost duha. Manji problemi sa zglobovima su mogući kod vas. Čuvajte se mogućih povreda.

STRELAC


Dozvoljavate da drugi ljudi preuveličaju vaš neuspeh i na taj način vam nameću osećaj niže vrednosti i krivicu. Sačuvati samouverenje u trenutku neuspeha jeste teško, ali ako se na vreme ne trgnete, kratkotrajna neprijatnost može prerasti u ozbiljan problem. Povedite računa o hormonima koji bi mogli da budu promenljivi kod vas.

JARAC


Važno je da Vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo. Neko kritikuje Vaš stil ili način rada. Prilagodite ponašanje prema poslovnoj dinamici koju zagovaraju bliski saradnici. Moguća je glavobolja. Tokom današnjeg dana se ne osećate najbolje a stiže vas polako i umor.

VODOLIJA


Od starog, bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi. Osećate se sasvim dobro danas. na polju zdravlja vas ne očekuju bilo kakvi problemi.

RIBE


Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Nemate zdravstvenih problema. Osećate se sasvim dobro i stanje na ovom polju vam je stabilno.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments