Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Uživaćete sa voljenom osobom ili nekim ko vam se dopada.Današnji dan je vrlo povoljan kada je u pitanju ljubav. Danas ćete biti vrlo energični i entuzijastični u poslu.  Izbegavajte cigarete, duvanski dim i sve ono što je štetno po vas i vaše disajne puteve. Boravite više na svežem vazduhu. Prijao bi vam odlazak na planinu, more, u prirodu…

BIK


Pred vama je veoma povoljan dan koji može da donese manje promene na poslovnom polju. Upoznajete osobu sa kojom se često srećete na poslu i u tom trenutku shvatate da imate emocije prema toj osobi. Razmišljate o dijeti i mršavljenju. Možete da očekujete pozitivne rezultate ako ste se već upustili u to.

BLIZANCI


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno, pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.  Problemi vezani za vid su mogući kod vas.

RAK

Delujete zadovoljno i inspirisano, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Problemi sa nervozom su mogući.

LAV


Iako ćete imati sve uslove za sreću u ljubavi, to se možda neće ostvariti zbog nervoze ili lošeg raspoloženja. Moguća je promena posla zbog nekih iznenadnih dešavanja. Nervni sistem vam je osetljiv. Skloni ste grčevima u mišićima, osećaju napetosti i sličnim smetnjama. Pazite na sebe. Prijaće vam masaža i bilo koji vid opuštanja.

DEVICA


Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Prihvatite igru zavođenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni. Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas.

VAGA


Izvesni su iznenadni troškovi, ipak se ne nervirajte jer ćete uspeti da stabilizujete situaciju. Podršku potražite od prijatelja. Izbegnite susret sa partnerom, jer jedna bezazlena nespretna rečenica može biti okidač za ozbiljnu svađu. Mogući su problemi sa kostima, nedostatkom kalcijuma, lako dolazi do povreda.

ŠKORPIJA


Delujete uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu. Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju.  Pad imuniteta vam je naglašen i trebali biste da povedete više računa o tome.

STRELAC


Niste preterano fokusirani na posao pa pravite neke manje propuste i greške. Ipak, nema ozbiljnijih problema. Možete da očekujete da će do kraja dana biti sve kako treba. Možete da očekujete uzbudljivu situaciju! Osoba koja vam se dopada će se naći u vašem bliskom okruženju. Pokažite joj da sa vaše strane postoji interesovanje ka njoj. Zdravlje ok.

JARAC


Možete da očekujete važna razrešenja na poslovnom planu. Nove okolnosti vas vode do napredovanja. Situacija sa voljenom osobom je stabilna. Oboje znate šta želite i posvećeni ste jedno drugome maksimalno. Mogući bolovi u stomaku. Pazite na svoju ishranu i izbegavajte namirnice koje se teško vare.

VODOLIJA


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture. Možete da očekujete generalno jako dobro stanje na polju zdravlja.

RIBE


Neko Vam daje pozitivan podsticaj. Susret sa voljenom osobom utiče na boju Vašeg raspoloženja. Potrebna Vam je dobra koncentracija kako biste ostvarili svoje namere. Vaša moć ubeđivanja deluje efikasno. Puni ste energije pa će vam prijati aktivnost. Potrudite se da budete umereni u svemu.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments