Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 17. januar

Horoskop za četvrtak, 17. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i onima u vašem okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.  Podložni ste virusnim infekcijama i imunitet vam je oslabljen.

BIK

Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvereni ste i imate jaku želju da je osvojite. Emotivna situacija nije sjajna iako spolja delujete kao srećan par.

BLIZANCI


Suviše komplikujete neke situacije u emotivnom odnosu. Partner Vam daje do znanja da traži osećaj sigurnosti. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja, predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju određene probleme sa zdravljem.
RAK

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Uzimajte više tečnosti. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da se posvetite zdravijem životu.

LAV


Neko ne ispunjava Vaša očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprecili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas.

DEVICA


Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate jer danas možete imati probleme sa zdravljem.

VAGA


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice. Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da trenirate i da se posvetite vežbanju.

ŠKORPIJA


Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete. Posetite stomatologa jer biste mogli da imate neke probleme na ovom polju.

STRELAC

Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje. Budite iskreniji pri izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi. Prihvatite koristan savet koji Vam daje jedna starija osoba, nedostaje Vam smisao za praktičnost. Osetljiva vam je kičma i možete imati probleme zbog ukočenosti.

JARAC


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa. Jako je važno da se potrudite da uradite sve što možete kako biste ojačali svoj imunitet.

VODOLIJA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Svakako je važno da na prvom mestu povedete računa o svojoj ishrani.

RIBE


Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da bude promenljiv sada kod vas.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments