16.7 C
Novi Sad
01/10/2022, 03:22
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 18. jul

Horoskop za četvrtak, 18. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukazuje vam se nova poslovna prilika koja može da bude zapravo jako dobra za vas. U periodu koji vam predstoji ćete imati mnogo nesuglasica sa voljenom osobom. Stomak vam je prilično osetljiv. Moguće je da ćete imati neke poteškoće koje su vezane za varenje. Izbegavajte tešku hranu i namirnice koje nadimaju.

BIK


Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno. Pred vama je period u kojem bi bilo jako važno da se rešite loših navika kako kasnije ne biste imali veće posledice zbog toga.

BLIZANCI


Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom. Loša komunikacija sa saradnicima negativno se odražava na Vašu koncentraciju i poslovne rezultate. Skloni ste gojenju. Moguće je da ćete imati neke probleme sa zdravljem u narednom periodu.

RAK


Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju. Pred vama je period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude na neki način ugroženo, zbog viška obaveza.

LAV


Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje i na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite dovoljno diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Nesanica vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka problemima na ovom planu.

DEVICA


Trenutno vam je poslovni uspeh veoma važan i uradićete sve što možete kako biste do toga došli. Svesni ste da ljubav prolazi i da se odnos sa partnerom kasnije mora održavati na nekoj vrsti kompromisa ali i dalje verujete u romantiku. Bez većih problema na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja.

VAGA


Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete. Prija vam kada vežbate i kada se bavite sportom, bolje se osećate i zadovoljniji ste sobom.

ŠKORPIJA


U prethodnom periodu ste imali puno problema ali ste ipak uspeli sve da razrešite na vreme. Vaša veza sa voljenom osobom polako napreduje u željenom pravcu. Moguće je da će biti puno novih preokreta u tom odnosu. Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete imati komplikacije na ovom polju ako se budete preterano forsirali.

STRELAC


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru. Prijaće će Vam izlazak ili šetnja, opustite se.

JARAC


 Imate sve ono što vam je potrebno kako biste mogli da pokrenete novi biznis. Situacija na polju emocija vam nije odgovarajuća i može da se kaže da ste prilično razočarani. Proverite nivo šećera u krvi, za svaki slučaj. Moguće je da ćete biti skloni problemima na tom planu. Oko svega što vas muči se dodatno posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA


Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Podložni ste infekcijama i problemima sa zdravljem. Možete da budete skloni poteškoćama i komplikacijama zbog pada imuniteta.

RIBE


Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju poslovni saradnici. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments