Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Danas ćete uživati u baš onakvoj situaciji u ljubavnom životu kakvu ste priželjkivali. Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda. Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa ženama. Potrudite se da se maksimalno posvetite svom zdravlju, ojačajte imunitet i povećajte unos vitamina.

BIK


Manjak volje vas prati danas pa niste preterano raspoloženi za bavljenje poslom. Moguće je da ste skloni tome da izbegavate obaveze. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude nestabilan u narednom periodu. Pazite šta jedete jer biste mogli da imate neke iznenadne reakcije alergija na hranu.

BLIZANCI


Postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu duhovitost, inventivnost ili upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima. Moguć je pad energije. Očekujte da ćete imati manje tegobe sa pritiskom.

RAK


Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi. Malaksalost vam stvara manje probleme, jedite redovno.

LAV


Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne. Mogući su psihosomatski problemi.

DEVICA


Suviše temperamentno reagujete na neke situacije koje Vaša okolina ili voljena osoba doživljava na drugačiji način. Svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao “dobar putokaz”. Bolovi u predelu leđa su mogući kao i ukočenost u predelu vrata.

VAGA


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju analitičnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se u prazničnom danu osećate korisno. Sklonost depresiji i pasivnosti je naglašena.

ŠKORPIJA


Današnji dan ćete provesti negde van posla. Moguće je da se nećete opterećivati obavezama. Imate određena očekivanja od vašeg partnera. Sve više vam deluje da on nije baš na pravi način dorastao izazovu. Osetljiv vam je predeo grudnog koša. Mogući su problemi sa srcem, plućima ali i sa želucem.

STRELAC


Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa različitim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Problemi sa plućima su naglašeni kod vas, moguć je učestali kašalj kao i problemi sa disanjem.

JARAC


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA


Delujete uznemireno i ne možete da predahnete, partner od Vas očekuje neke “neoborive dokaze” ili priznavanje istine. Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje. Moguća je glavobolja. Povedite računa o svojim očima koje su takođe osetljive.

RIBE


Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, budite diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Odlično se osećate, konačno vam se energija obnavlja.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments