4.4 C
Novi Sad
02/12/2022, 23:29
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 20. decembar

Horoskop za četvrtak, 20. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrebno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom. Nema potrebe da kršite ustaljena pravila zajedničkog života. Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše rezultate. Pažljivije birajte saradnike od poverenja.  Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme zbog vrtoglavice, malaksalosti, umora.

BIK


Trudite se više nego obično jer želite da neko prepozna vaše kvalitete. Želja za dokazivanjem na poslu vam je jaka. Posle dužeg vremena konačno pričate otvoreno sa voljenom osobom. Ovo je dan u kome ćete jako uživati. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja.

BLIZANCI


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete. Važno je da ojačate svoj imuni sistem kako bi mogao da se izbori sa mnogobrojnim virusima koji vladaju u narednom periodu.

 RAK


Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa Vaše strane. U Vama se pokrenuo optimistički duh. Polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na listi odabranih. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da očekujete da ćete imati priliku za tako nešto.

LAV


U emotivnom smislu, ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez odgovora. Imate mnogo energije danas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i sa zdravljem nemate probleme.

DEVICA


Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna. Osetljivi ste i podložni tegobama. Današnji dan vam nije povoljan.

VAGA


Vaš posao je trenutno jako stabilan. Napredak je veoma moguć i vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Moguće je da započnete vezu sa osobom različitog porekla koju ste skoro upoznali! Pad imuniteta je naglašen kod vas i problemi sa zdravljem su veoma mogući.  Povedite računa o sebi i na vreme se oko svega posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno. Želudac vam je osetljiv i možete imati probleme sa ostalim organima za varenje takođe.

STRELAC


Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici. Ugodite osobi do koje Vam je stalo. Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i poslovnu saradnju. Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju. Više se odmarajte.

JARAC


Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, par sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan je trenutak za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu. Bešika vam je osetljiva i možete imati razne probleme koji se vezuju za nepravilnu funkciju urogenitalnog trakta.

VODOLIJA

Nema razloga da potiskujete svoje želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud ili karakter. Opustite se. Delujete vešto u u poslovno-finansijskim dogovorima. Važno je da sačuvate samokontrolu i da delujete sugestivno na svoju okolinu. Osetljive su vam kosti i zglobovi. Povedite računa o unosu kalcijuma.
RIBE

Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i krenete jedno po jedno, do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji. Moguće je da ćete se danas osećate generalno dobro odnosno da će zdravstveno stanje biti stabilno.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments