Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Bićete raspoloženi da pokažete ljubav kroz neki konkretan čin, romantični gest ili velikodušan poklon. Moguće je da dobijete povećanje plate ili neočekivan dobitak. Preporuka je da proverite krvnu sliku. Moguće je da vas očekuju neki manji problemi na ovom planu.

BIK


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah. Odlično zdravstveno stanje vas očekuje. Nema naznaka za bilo kakve probleme ili tegobe.

BLIZANCI


Očekuje vas komunikacija sa nekom osobom sa kojom ste ranije već imali poslovnu saradnju. Nije vam lako da prekinete vezu kojom niste zadovoljni ali kada dobro razmislite čini vam se da je to ipak najbolje rešenje. Sada ste skloni tome da vam se na polju zdravlja aktiviraju neke tegobe iz prošlosti.

RAK


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Imali ste naporan tempo u prethodnom periodu i sada vam je potrebno da se malo opustite i da se oporavite.

LAV


Moguće je da danas nećete biti preterano skoncentrisani na svoje poslovne obaveze i da ćete praviti neke manje greške. Sve će ići glatko i po planu. Šta god da želite da doživite danas ćete biti na dobrom putu da se to i desi. Prijaće vam boravak pored vode. Potreban vam je neki vid opuštanja, meditacije, vežbanja.

DEVICA


Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve. Sve je uredu na ovom polju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme.

VAGA


Moguće je da danas nećete imati probleme na poslovnom planu, a i da ćete svoje obaveze prilično lako završiti. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude slična vama u nekoj meri. Bavljenje sportom vam prija. Umerena rekreacija ispunjava sve vaše potrebe za aktivnošću.

ŠKORPIJA


Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite. Izbegavajte masnu hranu. Mogući su manji problemi sa holesterolom pa je važno da na vreme vodite računa o ishrani.

STRELAC


Moguće je da se trudite da malo bolje organizujete svoje vreme i da budete produktivniji na poslu. Spremni ste da ispravite greške koje ste u prošlosti pravili na ovom polju. Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Nije vam povoljan dan za polje zdravlja.

JARAC


Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmerite na nešto praktičnije. Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet.

VODOLIJA


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni. Povedite računa o ishrani koja bi trebala da bude malo bolje uravnotežena.

RIBE


Postepeno napredujete na hijerarhijskoj lestvici i čvrsto verujete u to da ćete doći do samog vrha. Blaga distanca između vas i voljene osobe može da se prevaziđe ako na vreme budete reagovali na negativne okolnosti. Stvarajte zdravije navike. Posvetite se sebi i tome da ponovo izgradite svoju ličnost.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments