-4.7 C
Novi Sad
24/01/2022, 03:49
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 21. novembar

Horoskop za četvrtak, 21. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su neki problemi sa zubima ili desnima.

BIK

Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za bolju zaradu. Očekuje vas povoljan period za posao. Došlo je vreme za velike odluke kada je u pitanju vaša veza sa voljenom osobom. Bez problema, osećate se odlično danas. Imate puno snage u sebi i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je generalno veoma povoljan dan.

BLIZANCI


Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku. Srčane smetnje su moguće. Očekuje vas period u kojem bi bilo dobro da nađete više vremena za sebe i za svoje zdravlje.

RAK

Možete da očekujete miran dan u kome ćete na poslovnom polju imati sasvim stabilnu situaciju. Vaš partner je pokazao neke svoje greške i mane pred vama, a vi ste spremni da ga prihvatite takvog kakav on jeste. Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mnogo toga vas opterećuje i važno je da se sa lekarom oko svega posavetujete na vreme.

LAV


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete. Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu na ovom polju i da prevaziđete zdravstvene tegobe iz prošlosti.

DEVICA


Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.možete da očekujete da će vam stanje na ovom planu biti stabilno.

VAGA


Nadate se napretku kada je u pitanju posa i želite da date sve od sebe kako bi došli do novih pozicija. Moguće je da odbijate da priznate da je došlo vreme za kraj emotivne veze u kojoj se ssada nalazite. Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni i pod stresom, pa ćete biti skloni i problemima sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije jer predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer sledi i trošak. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči kako biste mogli da nađete način da rešite probleme.

STRELAC

Jako je važno da sačuvate smirenost kada je u pitanju vaše poslovno polje i da budete spremni na neke kompromise. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoje interesovanje prema vama. Proverite nivo holesterola. Važno je da vodite računa i o unosu ostalih štetnih materija.

JARAC


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe. Smanjite unos alkohola. Moguće je da ćete u većoj meri biti skloni poteškoćama koje su vezane za vaše poroke.

VODOLIJA


Pred vama je dobar dan u kome ćete uspevati da realizujete svoje poslovne planove. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, što vam predstavlja veliki stres. Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće je da ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju. Posavetujte se sa dermatologom oko svega što vas muči.

RIBE

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih. Pad imuniteta je moguć. Potrudite se da u vašu ishranu uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe i vitamine.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments