20.9 C
Novi Sad
12/07/2020, 17:14
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 22. avgust

Horoskop za četvrtak, 22. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose. Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama. Problemi sa kičmom su mogući kod vas. Izbegavajte da podižete težak teret i da opterećujete svoja leđa.

BIK


Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Generalno bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti stabilno.

BLIZANCI


Očekuju vas manje komplikacije koje će biti uzrokovane nenamernim nesporazumima.  Ukoliko flertujete sa nekim, današnji dan je povoljan da odete korak dalje i da vaš odnos postane malo konkretniji. Moguća su upalna stanja. Očekuje vas period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude problematično.

 RAK


Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto. Problemi sa bubrezima su mogući u narednom periodu. Generalno je ovo faza u kojoj imate naglašenu osetljivost urogenitalnog trakta pa povedite računa o sebi.

LAV


Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Pad imuniteta je naglašen kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa zdravljem.

DEVICA


Kako god da se postavite, očekujete da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog. Prijao bi vam odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme zbog malaksalosti.

VAGA


Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Umete da napravite dobru procenu u pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Problemi sa probavom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Partner vešto prikriva deo istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani. Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu. Potrudite se da korigujete ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Mogući su problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja.

STRELAC


Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi vam mogla prerasti u životnu. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC


Sačuvajte pozitivnu orijentaciju za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu. Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Migrena vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem zbog čestih glavobolja.
VODOLIJA

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali. Mogući problemi sa štitnom žlezdom koji vode do hormonalnog disbalansa.

RIBE

Hteli to ili ne, morate da se suočite sa osobom koja Vas uporno proziva i optužuje za različite propuste. Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da Vam se suprotstave. Neophodno je da se usmerite na to da više ugađate sebi i da nađete više vremena za sebe kako biste mogli da se osećate bolje.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments