32.2 C
Novi Sad
13/08/2020, 15:46
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 22. novembar

Horoskop za četvrtak, 22. novembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob.  Povedite računa o krvnom pritisku koji bi tokom današnjeg dana mogao da vam bude povišen.

BIK


Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi. Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini i nečiju reakciju. Imate višak energije koji bi na vas mogao pozitivno da utiče.

BLIZANCI


Imaćete bezbroj prilika i intrigantnih kontakata, zbog čega će vam biti teško da se odlučite za jednu osobu. Uspeh partnerskog posla i u vezi pravnih pitanja. Nemate nikakvih problema kada je u pitanju zdravlje. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan za sve.

 RAK


Prepuni ste optimizma i elana, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti presečeni neočekivano nepovoljnom odlukom koji vašu ideju isključuju u startu. Današnji dan vam nije povoljan za polje zdravlja. Moguće je da vam se vraćaju tegobe vezane za bešiku i stomak, probavu.

LAV


Ne zaboravite da partner od Vas očekuje istinu i neoborive dokaze. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom. Pokušavate da uvedete disciplinu u poslovne krugove, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajednički interes. Povedite računa o holesterolu. Možete imati probleme sa zdravljem zbog viša masnoće u organizmu.

DEVICA


Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se ali budite umereni u hrani i piću. Tokom današnjeg dana bi zdravlje u nekoj meri moglo da vam bude oslabljeno.

VAGA


Bićete i previše osetljivi da biste mogli da budete sretni. Može se desiti i nešto konkretno što će vas uznemiriti. Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite ili koji rade za vas.  Mogući problemi sa želucem i organima za varenje generalno. Čuvajte se mogućeg stomačnog virusa.

ŠKORPIJA


U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama. Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Možete biti prilično skloni gojenju u narednom periodu pa je važno da regulišete i unos slatkiša.

STRELAC


Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju, sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora. Umete da osmislite zadovoljavajuci odgovor za svoje saradnike ili efikasno rešenje za različite situacije. Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da ste spremni na svaku vrstu kompromisa kako bi vam brak opstao.

JARAC


Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor koji vam neće biti prijatan. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje. Mogući su problemi sa jetrom. Na polju zdravlja vam uskoro dolaze komplikacije i tegobe.

VODOLIJA

Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti dobar ljubavni tretman. Prihvatite nečiju ideju o saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja. Moguće je da ste premoreni i da imate zdravstvene probleme i komplikacije zbog nedostatka sna.
RIBE

Emotivno ste napeti, pa vam današnji aspekti dodatno ne daju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne shvatajte sve lično. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna. Povedite računa o zglobovima koji bi mogli da budu kod vas veoma osetljivi.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments